Prognoze, Idei și Analize

@JohnnyRich
3 luni

Cineva careva idei pentru GBPJPY? Unde o sa ajunga?
La moment țin un short!

3 4 comentarii Salvați postarea

@DavidFX

Salut ! Eu văd imaginea următoare. Dacă trecem de 209.016 si ne inchidem cu corpul sub acest nivel, următoarele targeturi is lichiditățile anteriore, fractale deschise .

3 luni 1 Răspunde Apreciază

@DavidFX

Salut ! Eu văd imaginea următoare. Dacă trecem de 209.016 si ne inchidem cu corpul sub acest nivel, următoarele targeturi is lichiditățile anteriore, fractale deschise .

@JohnnyRich

Multumesc mult,apreciez!

@Prax

Пока так

@Trading.md

La perioade atat de mari, tranzactiile trebuie sa dureze foarte mult timp, de aceea poate mai importanta este analiza fundamentala. Insa, daca doar dupa grafica - avem o tendinta crescatorea din 2020 cu devoltarea valului 5. Deci, in curand ar trebui sa avem un ABC, iar intrebarea mare este cand se finiseaza valul 5 actual. Am putea cauta aceste nivele in TF superior - 215 (de unde deja se repsinge), 222 sau tocmai 240.

Scaderea pe care o vedem, pana ce este tratata doar ca o corectie din cadrul uptrendului de pe Daily, in care se mai vede loc pentru scadere pana spre 207 si 205 respectiv.

Tranzactionarea corectiilor totusi se socoate a fi mai riscanta, de aceea atentie mare la orice zone de suport...