Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@Trading.mdTop 10
5 ani

GBP/USD

4 tranzactii si din toate am iesit repede pe zero.
Cu vinzarea de sus, de la nivel, dintai graficul a strapuns in sus, eu m-am inchis, dar graficul doar m-a mintit si apoi a zbughit-o in jos.
Cele trei intrari pe BVUY de jos, de asemenea le-am inchis din cauza ca s-a incercat strapungerea zonelelor de suport. Ce va urma, vom vedea...

3 13 comentarii Salvați postarea

@kalean81

te dedici numai forex?

5 ani 1 Răspunde Apreciază

@kalean81

te dedici numai forex?

@Trading.md

nu. mai investesc si in actiuni

5 ani 2 Răspunde Apreciază

@kalean81

te dedici numai forex?

@kalean81

tu esti,fondatorul paginii?

@kalean81

te dedici numai forex?

@Trading.md

da

5 ani 3 Răspunde Apreciază

@kalean81

te dedici numai forex?

@kalean81

complimente,buna pagina,dar putini traideri sunt in Moldova

@Trading.md

Multumesc! Ne vom stradui s-o imbunatatim pe parcurs.
Acum sunt putini deoarece noi inca nu promovam acest Club. Noi mai facem testari si ceva redactari, apoi vom informa popuatia si toti clientii nostri.

@Trading.md

Multumesc! Ne vom stradui s-o imbunatatim pe parcurs.
Acum sunt putini deoarece noi inca nu promovam acest Club. Noi mai facem testari si ceva redactari, apoi vom informa popuatia si toti clientii nostri.

@george

Bravo! Am fost in ospetie pe la voi si mi-a placut! Imi doresc tare sa fiu trader de succes sa colaborez cu voi...sa deducem Moldova noastra spre anii cei din prezent, nu ramasi in urma

@george

😁

5 ani 0 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Multumesc!
Chiar este posibil sa aveti succes in Trading, dar nu este usor si rapid. Insa cu multa rabdare, sirguinta si prieteni-traderi-buni va fi posibil!
Sper ca Trading CLUB sa le fie de ajutor celor care au nevoie...

Totusi, abia este inceputul si toti probabil se rusineaza sa mai scrie cite ceva, sa mai intrebe cite ceva...
Plus, mai avem de adaugat ceva functional la aceasta retea, pentru ca sa fie mai productiva in viitor...

In Moldova nu sunt putini Traderi. Sunt putini care pot face bani constant si mult timp. Si din ei sunt putini care se impart cu altii....
De aceea am creat acest CLUB! Poate ne vom aduna mai multi pentru a ne ajuta reciproc!

5 ani 6 Editat (5 ani) Răspunde Apreciază

@ButterflyEffect

De acord!

@Euro/Usd

La ce time frame este graficul ? Nu sunt expert in tranzacționare dar din cite am reușit să înțeleg la time frame-ul cel mai mare, cum ar fi de o zi, se înțelege mai bine contextul, ori tendința pietei. Doar din acest grafic nu poți înțelege contextul. Dar în partea de sus a acestui grafic, jucătorii mari pe piata a manipulat prin spargerea extremului local de sus, a scos stopurile, ca și în cazul tau, ulterior mișcarea a fost în jos (((

3 ani 1 Editat (3 ani) Răspunde Apreciază

@Trading.md

In imagine este timeframe M5. Se vede cam rau in colutl de sus-stinga.

Da, in aceasta imagine nu se vede contextul. A fost pus accent doar pe tranzactii, intrare-iesire. Situatia globala este la perioade mai mari, unde la fel indeplinesc analiza. Eu fac analiza la toate perioadele, insa tranzactionez pe minute si ore.

Intr-adevar, la acel sell de sus mi s-a parut ca va fi strapungere reala si am decis sa inchid. Insa pare ca m-am grabit... Se intimpla... )

3 ani 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Multumesc!
Chiar este posibil sa aveti succes in Trading, dar nu este usor si rapid. Insa cu multa rabdare, sirguinta si prieteni-traderi-buni va fi posibil!
Sper ca Trading CLUB sa le fie de ajutor celor care au nevoie...

Totusi, abia este inceputul si toti probabil se rusineaza sa mai scrie cite ceva, sa mai intrebe cite ceva...
Plus, mai avem de adaugat ceva functional la aceasta retea, pentru ca sa fie mai productiva in viitor...

In Moldova nu sunt putini Traderi. Sunt putini care pot face bani constant si mult timp. Si din ei sunt putini care se impart cu altii....
De aceea am creat acest CLUB! Poate ne vom aduna mai multi pentru a ne ajuta reciproc!

@Prax

Ce propui?

9 luni 0 Răspunde Apreciază