Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate
GBP/USD
4 tranzactii si din toate am iesit repede pe zero.
Cu vinzarea de sus, de la nivel, dintai graficul a strapuns in sus, eu m-am inchis, dar graficul doar m-a mintit si apoi a zbughit-o in jos.
Cele trei intrari pe BVUY de jos, de asemenea le-am inchis din cauza ca s-a incercat strapungerea zonelelor de suport. Ce va urma, vom vedea...
| @kalean81
te dedici numai forex? 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
nu. mai investesc si in actiuni 5 ani • 2 Răspunde Apreciază |
| |||
| @kalean81
tu esti,fondatorul paginii? 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
da 5 ani • 3 Răspunde Apreciază |
| |||
| @kalean81
complimente,buna pagina,dar putini traideri sunt in Moldova 5 ani • 3 Răspunde Apreciază |
| @Trading.md
Multumesc! Ne vom stradui s-o imbunatatim pe parcurs. 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @george
Bravo! Am fost in ospetie pe la voi si mi-a placut! Imi doresc tare sa fiu trader de succes sa colaborez cu voi...sa deducem Moldova noastra spre anii cei din prezent, nu ramasi in urma 5 ani • 3 Răspunde Apreciază |
| @george
đ 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @Trading.md
Multumesc! 5 ani • 6 • Editat (5 ani) Răspunde Apreciază |
| @ButterflyEffect
De acord! 5 ani • 3 Răspunde Apreciază |
| @Euro/Usd
La ce time frame este graficul ? Nu sunt expert in tranzacționare dar din cite am reușit să înțeleg la time frame-ul cel mai mare, cum ar fi de o zi, se înțelege mai bine contextul, ori tendința pietei. Doar din acest grafic nu poți înțelege contextul. Dar în partea de sus a acestui grafic, jucătorii mari pe piata a manipulat prin spargerea extremului local de sus, a scos stopurile, ca și în cazul tau, ulterior mișcarea a fost în jos ((( 3 ani • 1 • Editat (3 ani) Răspunde Apreciază |
| @Trading.md
In imagine este timeframe M5. Se vede cam rau in colutl de sus-stinga. 3 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Prax
Ce propui? 9 luni • 0 Răspunde Apreciază |

3 13 comentarii Salvați postarea