Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@vladutmg
1 an

Buna ,are cineva cont la funded next , aș întreba cum se lucrează cu ei , poate câteva nuanțe sunt , dar și cît de siguri sunt trimiterea veniturilor către traderi ?

1 14 comentarii Salvați postarea

@MDbujorHN

Eu am lucrat cu ei cu câțiva ani în urmă. Aveau atunci și un cont cu reguli stricte, trebuia să faci 25%, ca să dai examenul. Lunar dădeau 15% din ce ai făcut în acea lună. Erai limitat săptămânal în nr. maxim și minim de tranzacții, nu se tranzacționa la știri 5 minute înainte și după știre. Prima lună am primit 1037 (15% din acea lună), Apoi 2 luni mi-au anulat cîștigurile. Motivul a fost că am depășit cu 2 tranzacții nr. maxim, iar în următoarea lună 2 tranzacții sau închis în teik profit cu 3 minute după știre. Apoi ma-m supărat pe ei, chiar dacă era vina mea. Acum de 2 luni, mi-am luat cont la ei și sunt la faza 2 de la examen, cont fără reguli, numai cu perdere zilnică și totală. Postările mele, aici, de pe MT5 sunt de la contul lor de 25000

1 an 6 Editat (1 an) Răspunde Apreciază

@vladutmg

Mulțumesc de experienta expusă

1 an 1 Răspunde Apreciază

@vladutmg

Interesanta experiență

1 an 0 Răspunde Apreciază

@vladutmg

Voi fi atunci cu FTMO , cred că e mai bine

@vladutmg

Se vede că știi , si destul de bine , păcat de reguli ca nu îți oferă să îți dezvolți potențialul maxim

@aurel77

Eu tot sunt la FTMO

@MDbujorHN

Primul salariu la FTMO 2022

1 an 2 Răspunde Apreciază

@MDbujorHN

Primul salariu de la fundednext

1 an 2 Răspunde Apreciază

@vladutmg

Destul de bine

@vladutmg

Felicitările mele , și succese că la sigur știi bine ceea ce faci !

@vladutmg

Voi fi atunci cu FTMO , cred că e mai bine

@MDbujorHN

ftmo au reguli stricte legate de tranzac'ionarea la stiri. Fundednext acum nu au asa reguli.

@vladutmg

Mulțumesc mult pentru informații, voi ține cont pe parcurs cînd voi face poate și la ei pe viitor , acum să trec la FTMO întîi , că sunt în proces

@Prax

Salut! Mai bine treci la Tickmii! Ofertele sunt foarte avantajoase! https://my.tickmill.com?utm_campaign=ib_link&utm_content=IB28486382&utm_medium=Open+Account&utm_source=link&lp=https%3A%2F%2Fmy.tickmill.com%2Fru%2Fsign-up%2F

9 luni 1 Răspunde Apreciază

@Prax

Cam asa la moment! Bafta!

9 luni 1 Răspunde Apreciază