#EURUSD -Impuls nefinalizat.Cel mai probabil vom mai coborî după ce se va finaliza corecția 4.După finalizare și dacă va apărea opțiunea de sell,atunci vom pleca în sell spre valul 5.
| @kalean81
in teorie valul 4 nu trebuie sa intre in terenul a valului 1...doar poate sa o faca en valuri de sfarsit cum deexeplu una C ori una 5 daca este de 1-5 si nu a-c 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @kalean81
si valul 3 nu trebuie sa fie cel mai scurt val din cele inmpulsive 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @ButterflyEffect
Metodologia de tranzacționare a haosului.Cifrele sunt superficiale puse.În viitor vom vedea dacă a fost valul 3 sau a fost altul.După AO se vede că puterea e mai mare acolo,deci acolo la moment vedem valul 3. 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @ButterflyEffect
După teorie nu înveți niciodată să faci sex,să mănînci,să înnoți etc.....Asta e altă dimensiune de tranzacționare.Cu totul diferit,ceea ce în ziua de azi rari folosesc asta.(Teoria Haosului de Bill Williams - recomand) 5 ani • 2 • Editat (5 ani) Răspunde Apreciază |
| @ButterflyEffect
5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @ButterflyEffect
Corect ar fi trebuit să începe-ți așa : Ce analiză folosești căci acolo ai pus valul cu numărul 3? 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @kalean81
ce analize folosesti ? dupa cum inteleg sun undele Elliot, corect? 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @kalean81
dar dupa grafic trebuie da vazut daca e corect si este un 1-5 o un A-C asa ca pentru aceasta trebuie sa vedem ce ai la stanga 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @kalean81
sunemi domnule ce analize folosesti ca ai pus valul 3 acolo? Elliot Wolf ? 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @ButterflyEffect
Valurile lui Bill Williams domnule 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @kalean81
domnule, Bill foloseste valurile lui Eliiot...nimic mai mult 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @ButterflyEffect
Vorbiți ce nu cunoaște-ți.Stuadiază 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @kalean81
cum...? toti traderii care folosesc valuri sun luate de elliot...o zi buna. Eu studiez, isti doresc si tie. O zi buna 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @kalean81
si daca doresti in doua cuvinte, spunem-i care este diferenta de valirile de bill fata de elliot? 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @ButterflyEffect
Foarte ușor.Cînd studiezi ceva în viața asta,trebuie să studiezi din prima sursă mereu.Adică să studiezi sursa direct de la prima persoană care a scris asta,care a demonstrat,nu din auzite din gura traiderilor domnule.Dacă vei studia Analiza fractală de Bill Williams,atunci vei vedea că doar numele îl folosește,dar partea practică e diferită. 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @ButterflyEffect
Valul nr 3.Îl cunoaștem care este.Doar de la asta a-ți comentat.Și nu zic eu diferența asta.Formula-ți bine întrebările 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @kalean81
auzi, jos nasul....eu nu am dat intreberi....eu tiam spus ca valurile cum teoria lui elliot nu sun corecte....nimic mai mult. 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @ButterflyEffect
Indiferent de ce vîrstă aveți,eu vă respect și nu doresc să discut despre asta.Dacă erați informat despre analiza fractală nu era în general să comentați,dar în fine nu contează.Încercați să dați energie pozitivă din voi.De exemplu să ziceți : Bă posibil ai dreptate,eu recunosc că nu cunosc multe,o să studiez și o să văd...sau bă ai dreptate am pierdut,recunosc e ceva nou care prima dată aud.Învățați să și pierdeți.Eu de exemplu dacă nu sunt sigur de ce zic,atunci nici nu zic,deodată zic Bă sunt puțin informat,probabil ai dreptate eu voi studia,dar niciodată nu aș intra în contraziceri cu ceva despre care nu cunosc.Mereu cînd aud ceva nou ,zic : Blin cum mi-a scăpat așa informație,mă apuc să studiez imediat să cunosc și eu....Fiți mai pozitivi atunci cînd percepeți informație nouă,nu intrați în contraziceri că e drept sau nu e corect.Suntem o comunitate mică aici,trebuie să ne respectăm.Eu doar nu intru la cineva să zic că nu e corect ce are acolo etc...Energie pozitivă dați din voi și binedispuși la informații noi.Vă doresc tot binele din lume 5 ani • 3 • Editat (5 ani) Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
Va salut, dragi Traderi! 5 ani • 5 Răspunde Apreciază |
| |||
| @kalean81
domnule, iti repet jos nasucul. nu stiti ninic despere mine si studiile mel si cum fac eu analizele si ce am eu nevoie sa studiezi petru ca sa fac analizele mele. Dar tu cand piblici ceva sune pe baza la ce sun valurile si altele...asa nimeni no sa intre in discutii....si repet inca o data...valurile sun gresite. si al ta bill nua deschis america...valurile erau descoperite mai inainte. O zi buna, si incerca sa nui dai sfaturi la oameni care nui cunosti....fiecare face analizele sale. In trading nu este nevoie sa stii tot....cu cat e mai simplu e mai profitabil. 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @kalean81
I-mi cer scuze, eu me retrag di discutia acesta. Din partea mea sa amscuzati...eu numai am facut un comentariu ca mi sa perut corect...ca valurile nu erau corecte. O zi buena la toti. 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @ButterflyEffect
Nimeni nu a zis nimic de valurile lui Elliot.Vă rog să vă calmați. Vă stricați imaginea de domn.Numai Teoria lui Elliot conține valuri?despre ce discutați? 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @kalean81
ma vezi nervos? ca sa ma calmezi...si da, teria de elliot e la baza de valuri.... 5 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @Tudor
: ) folositi indicatori ? 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @Iliusha
Hey guys! Nu sunt expert in trading, sunt inca in studiu! Dar, ceea ce se discuta aici in club, cred ca e pt a ne ajuta, impartasi cu idei, nu-i pt cine-i mai destept. Cred ca ar fi mai corect sa dam indicii concret-direct, inteleg ca fiecare e cu banul lui si pina intr-un final chiar daca cineva va spune...."baieti buy pe EURUSD...", e mai ok, cred ca pt asta e creat canalul, pt sustinere, motivare si incredere. Pina intr-un final nimeni nu fura banii altuia. Ms mult! Scuze, daca am ofensat. Take care and great trades!!! 5 ani • 0 • Editat (5 ani) Răspunde Apreciază |
| |||
| @Simon
Exceptional! 5 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Andy
Dv ati studiat direc din prima sursa prima sursa direc de la cine a scris aceasta teorie ? 4 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @Andy
Dati-mi si mie contactele va rog sunt in cautare de noi ideii )) 4 ani • 0 Răspunde Apreciază |

4 28 comentarii Salvați postarea