Divertisment
Salutare Trading.md , propun sa creăm un grup - watsap sau telegram , unde sa putem discuta , trimite scenarii, sa cerem pareri si sa facem schimb de experienta)
cine e PENTRU , lasati o reactie.
💸 ✔
️
| @Prax
Что мешает вам делать это здесь? 7 luni • 0 Răspunde Apreciază |
| @Prax
Заметь! Это единственный сайт о Форекс в Молдове! Так давайте поддержим его и поможем развиваться! 7 luni • 3 Răspunde Apreciază |
| @dontu_9
ну смотри , фор екзампле, 7 luni • 0 Răspunde Apreciază |
| @dontu_9
я написал вчера, было бы это в ватцапе, ты бы ответил быстрее , там быстрее участники группы реагируют, 7 luni • 1 Răspunde Apreciază |
| @dontu_9
иногда хочется поделиться со сценарием ливе, и получить быстрый феедбак, а так здесь нету такого чтобы ктото сразу ответил) 7 luni • 0 Răspunde Apreciază |
| @dontu_9
пусть админ этого саита сделает группу в вцп, если он захочет канечно, и будет активности и сдеси и там, 7 luni • 0 Răspunde Apreciază |
| @dontu_9
всем любви и профита 7 luni • 1 Răspunde Apreciază |
| @DavidFX
Salut ! Eu de exemplu îs sătul deja de chaturi pe Telegram, eram abonat la vreo 20 și tare mult gunoi prin chaturi de genul))) Mii mult mai plăcut să intru aici, pare anturajul mai serios decât în chaturi pe Tg)) Se poate și aici de ridicat activitatea dacă să ne implicăm toți ! Succes la toți ! 7 luni • 3 Răspunde Apreciază |
| |||
| @dontu_9
da, ai dreptate, in fine, eu doar am propus. ) pace ✌🏼 7 luni • 0 • Editat (7 luni) Răspunde Apreciază |
| |||
| @Prax
Вот и я об этом! 7 luni • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
Salutare! 7 luni • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
Cu problema vitezei de utilizare, suntem de acord, mai avem de lucru. Dupa plan, vom face acest club ca aplicatie, si va fi mai comod. Pana atunci, pentru a fi la curent cand cineva posteaza sau comenteaza, trebuie sa va abonati la Notificarile din Club si sa dati acept la browser. De asemenea, dati Follow la utilizatorii care va intereseaza! 7 luni • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
Multumim frumos pentru sustinere! 👍 Chiar ne este foarte placut! 7 luni • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
Multumim frumos pentru sustinere! Apreciem mult! 👍 7 luni • 0 Răspunde Apreciază |

3 14 comentarii Salvați postarea