Divertisment

@dontu_9
7 luni

Salutare Trading.md , propun sa creăm un grup - watsap sau telegram , unde sa putem discuta , trimite scenarii, sa cerem pareri si sa facem schimb de experienta)
cine e PENTRU , lasati o reactie.
💸 ✔

3 14 comentarii Salvați postarea

@Prax

Что мешает вам делать это здесь?

7 luni 0 Răspunde Apreciază

@Prax

Заметь! Это единственный сайт о Форекс в Молдове! Так давайте поддержим его и поможем развиваться!

7 luni 3 Răspunde Apreciază

@dontu_9

ну смотри , фор екзампле,

@dontu_9

я написал вчера, было бы это в ватцапе, ты бы ответил быстрее , там быстрее участники группы реагируют,

7 luni 1 Răspunde Apreciază

@dontu_9

иногда хочется поделиться со сценарием ливе, и получить быстрый феедбак, а так здесь нету такого чтобы ктото сразу ответил)

@dontu_9

пусть админ этого саита сделает группу в вцп, если он захочет канечно, и будет активности и сдеси и там,

@dontu_9

всем любви и профита ️‍🔥

7 luni 1 Răspunde Apreciază

@DavidFX

Salut ! Eu de exemplu îs sătul deja de chaturi pe Telegram, eram abonat la vreo 20 și tare mult gunoi prin chaturi de genul))) Mii mult mai plăcut să intru aici, pare anturajul mai serios decât în chaturi pe Tg)) Se poate și aici de ridicat activitatea dacă să ne implicăm toți ! Succes la toți !

7 luni 3 Răspunde Apreciază

@DavidFX

Salut ! Eu de exemplu îs sătul deja de chaturi pe Telegram, eram abonat la vreo 20 și tare mult gunoi prin chaturi de genul))) Mii mult mai plăcut să intru aici, pare anturajul mai serios decât în chaturi pe Tg)) Se poate și aici de ridicat activitatea dacă să ne implicăm toți ! Succes la toți !

@dontu_9

da, ai dreptate, in fine, eu doar am propus. ) pace ✌🏼

7 luni 0 Editat (7 luni) Răspunde Apreciază

@DavidFX

@Prax

Вот и я об этом!

@dontu_9

я написал вчера, было бы это в ватцапе, ты бы ответил быстрее , там быстрее участники группы реагируют,

@Trading.md

Salutare!
Mutumim pentru propunere!
De la bun inceput, dupa ce mai multi clienti ne-au rugat sa facem un grup, noi ne-am gandit cum anume sa-l creem, in retele existente renumite sau sa facem un produs propriu.
Am considerat faptul ca in grupe gen Facebook, viber sau tg intra multi oameni care nu au treaba si plus mai intra si reclama, uneori prosteasca. Pe de alta parte, am socotit ca un astfel de proiect autohton poate ar fi un lucru bun. Speram ca am luat decizia corecta... vedem...

@dontu_9

@Trading.md

Cu problema vitezei de utilizare, suntem de acord, mai avem de lucru. Dupa plan, vom face acest club ca aplicatie, si va fi mai comod. Pana atunci, pentru a fi la curent cand cineva posteaza sau comenteaza, trebuie sa va abonati la Notificarile din Club si sa dati acept la browser. De asemenea, dati Follow la utilizatorii care va intereseaza!

@Prax

Заметь! Это единственный сайт о Форекс в Молдове! Так давайте поддержим его и поможем развиваться!

@Trading.md

Multumim frumos pentru sustinere! 👍 Chiar ne este foarte placut!

@DavidFX

@Trading.md

Multumim frumos pentru sustinere! Apreciem mult! 👍