Divertisment

@big
5 luni

Buna fraților. Am făcut cunoștință cu activitatea de traider întîmplător, dar mai precis prin înșelăciune de o grupare de hoți, care mințeau, că activează la FXPRO, însă după ce ne-au golit buzunarele am stabilit că sunt din FXPROX. Oricum ceva am înțeles din acestă activitate. Acum recent ne-am deschis un cont demo, apoi unul real și îmi dau bine seama, că aș avea nevoie de un prieten din cadrul acestei societăți, care dispune de timp și aș putea comunica.Foarte tare sper, că cineva va răspunde la acestă solicitare. Vă doresc mult succes și o zi bună la toți.

3 2 comentarii Salvați postarea

@DavidFX

salutare și bine ai venit !
obiușnuim toți să interacționăm aici cu ceva util și interesant

5 luni 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Salutare!

Multumim pentru informatie!

O mare parte din escroci incearca sa se asemene cu brokeri adevarati, de aceea trebuie sa fim atenti! O litera in plus in denumire deja reprezinta alta companie.

Anume despre firma care ati mentionat-o am mai auzit istorii in trecut. Au deja ceva timp de cand incearca sa prinda clientii brokerului reglementat FxPro. Noi am discutat cu partenerul despre aceasta. Ei vor face tot ce e in miinile lor, iar noi, traderii, trebuie sa fim atenti cand citim si ce site-uri accesam!

5 luni 3 Editat (5 luni) Răspunde Apreciază