Divertisment

@Profitunity
7 luni

Salut la toți! Vreau să aduc aici public mulțumiri celor de la TradingMD, pentru suportul pe care ei îl oferă.Băieții aceștea chiar fac o muncă deosebită.Chiar recent am avut careva mici dificultăți cu sistemul bancar din Republica Moldova, evident că cauza pricinii am fost eu, dar nu asta e important, ci este important că am fost telefonat de Owner-ul celor de la TradingMD ,mi s-a explicat totul explicit și destul de clar. Respectiv după ajutorul informativ acordat mie, îți crește motivația de a continua, de a nu te opri,indiferent de stările prin care treci în tranzacționare, indiferent dacă ești începător sau nu. Suportul pe care ei îl oferă îți redă multă încredere și îți dă de înțeles că este cineva de la care poți aștepta un sprijin în activitățile financiare bursiere. Băieți, face-ți o treabă nemaipomenită! Mulțumim că sunte-ți aici.

7 1 Comentariu Salvați postarea

@Trading.md

Multumim frumos pentru expunerea parerii Dvs!
Apreciem mult si este foarte placut cand suntem rasplatiti cu un cuvant bun, deoarece intr-adevar ne straduim sa fim de folos Traderilor din Comunitatea noastra!

7 luni 2 Răspunde Apreciază