Divertisment
Dragi colegi(traderi) hai să facem o REGULĂ și să o respectăm toți. ”Dacă arătăm tranzacțiile, nu arătăm și profitul, când este realizat pe un cont DEMO”. Dacă profitul este realizat pe un cont personal, cont pro, cont pro în examen, atunci arătăm și profitul dacă dorim. Motivul: Traderii începători cînd văd 8000$, 13000$ realizați într-o zi, încep să se viseze milionari și nu respectă risc/management și nici strategia și se dezamăgesc foarte repede. Dați să fim realiști și onești. Ce ziceți , sunteți de acord să respectăm această regulă? Aștept și comentarii, idei.
| @JohnnyRich
„Nu e nicio problemă, îți pot arăta și contul bancar.” Când am intrat în acest grup de traderi, am vrut să le arăt băieților că se pot face bani reali, fără să fii angajatul cuiva, ci trăind liber și bucurându-te de viață. Tranzacționez de 5 ani. Am trecut prin pierderi mari, dar din ele am învățat. Aici, totul ține de disciplină – e un job pe care îl faci asupra ta, nu pentru alții. 10 luni • 0 Răspunde Apreciază |
| @JohnnyRich
Peace ✌🏻 10 luni • 0 Răspunde Apreciază |
| @MDbujorHN
Eu nu sunt invidios pe nimeni. Mă bucur pentru toți când au rezultate. Eu m-am referit la cei de pe Demo, nu la tine. 10 luni • 0 Răspunde Apreciază |

5 3 comentarii Salvați postarea