Divertisment

@MDbujorHNTop 10
10 luni

Dragi colegi(traderi) hai să facem o REGULĂ și să o respectăm toți. ”Dacă arătăm tranzacțiile, nu arătăm și profitul, când este realizat pe un cont DEMO”. Dacă profitul este realizat pe un cont personal, cont pro, cont pro în examen, atunci arătăm și profitul dacă dorim. Motivul: Traderii începători cînd văd 8000$, 13000$ realizați într-o zi, încep să se viseze milionari și nu respectă risc/management și nici strategia și se dezamăgesc foarte repede. Dați să fim realiști și onești. Ce ziceți , sunteți de acord să respectăm această regulă? Aștept și comentarii, idei.

5 3 comentarii Salvați postarea

@JohnnyRich

„Nu e nicio problemă, îți pot arăta și contul bancar.” Când am intrat în acest grup de traderi, am vrut să le arăt băieților că se pot face bani reali, fără să fii angajatul cuiva, ci trăind liber și bucurându-te de viață. Tranzacționez de 5 ani. Am trecut prin pierderi mari, dar din ele am învățat. Aici, totul ține de disciplină – e un job pe care îl faci asupra ta, nu pentru alții.

Am analizat ce ai postat și sincer, nu am văzut nimic care să ajute pe cineva – doar poziții închise și deschise, fără nicio valoare adăugată. Părerea mea sinceră? Invidia din tine a început să vorbească.

Risk managementul este cheia – corect, e primul principiu. Și da, cu cât îți asumi mai mult risc calculat, cu atât mai mare e câștigul.

Am propus băieților din Trading MD să creăm un grup în care să învățăm unii de la alții, nu doar să ne expunem. Am venit aici să învăț, să dau și să primesc informații valoroase. Nu m-am gândit o secundă că o să găsesc oameni care afișează rezultate de pe conturi demo. Mă așteptam la un mediu organizat, profesionist – se pare că m-am înșelat

Am intrar aici cu un scop clar: să ne ajutăm reciproc, să facem bani serioși și să nu mai depindem de ‘nenea cu burta mare’ care ne dă un salariu fix și ne fură viața pe bucăți. Tradingul înseamnă libertate, dar și responsabilitate – iar eu nu sunt aici pentru aplauze sau validare, ci ca să construim ceva real

10 luni 0 Răspunde Apreciază

@JohnnyRich

Peace ✌🏻

@MDbujorHN

Eu nu sunt invidios pe nimeni. Mă bucur pentru toți când au rezultate. Eu m-am referit la cei de pe Demo, nu la tine.