Prognoze, Idei și Analize

@kalean81Top 10
11 luni

Am o idee pentru domnii proprieteri de la pagina data. De ce nu faceti un telegram canal pentru aceaste pagina? Eu cred ca o sa fie mai usor pentru a interactua( pentru mine este mai usor) Eu as interactua toete zilele da e creu pentru mine sa fac direct aici. Merci mult si sa aveti parte de mult TP. astea sunt cateva acciuni care eu le urmaresc( nu por sa pun grafice din cauza mentionata mai sus). BEYONDMEAT- a dat intrare tot pe termen lung.PELOTON - tot intrare swing.NIO - in asteptare.CANNABIS - swing

6 4 comentarii Salvați postarea

@JohnnyRich

Hai sa o facem!

11 luni 2 Răspunde Apreciază

@kalean81

asteptam un pic. si daca no sa fie miscare, am sa fac eu unul si am sal pun aici

11 luni 2 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Buna!
Multumim pentru opinii despre Trading Club!

De la bun inceput ne-am gandit cum sa facem aceasta comunitate, prin retele sociale existente sau altfel. Dar planul nostru era sa facem nu un simplu chat, ci un soft cu mai multe functii, aducatie, acces la burse, si alte chestii care acum inca nu sunt implimentate. De aceea era necesar sa creem noi ceea ce ne trebuie. Problema e ca acest proiect a iesit intr-un moment din randul planurilor primordiale. Acum ne concentram la careva necesitati foarte importante, dar in curand vom reveni la dezvoltarea Trading Club. Va fi o aplicatie interesanta si mai comoda.
Intelegem ca sunt unele functii care necesita editare si avem idei despre ce chestii trebuie sa adaugam.

Vom continua sa investim timp si fonduri pentru a crea ceva bun pentru Traderi.

Dar, as dori sa ne folosim de ocazie si sa ne interesam:

De ce anume acum nu este comod sa postati? Cum ar fi mai comod?
Si care alte functii poate nu va plac? Care va plac? Ce functii ati dori sa apara aici?

11 luni 3 Editat (11 luni) Răspunde Apreciază

@Trading.md

Buna!
Multumim pentru opinii despre Trading Club!

De la bun inceput ne-am gandit cum sa facem aceasta comunitate, prin retele sociale existente sau altfel. Dar planul nostru era sa facem nu un simplu chat, ci un soft cu mai multe functii, aducatie, acces la burse, si alte chestii care acum inca nu sunt implimentate. De aceea era necesar sa creem noi ceea ce ne trebuie. Problema e ca acest proiect a iesit intr-un moment din randul planurilor primordiale. Acum ne concentram la careva necesitati foarte importante, dar in curand vom reveni la dezvoltarea Trading Club. Va fi o aplicatie interesanta si mai comoda.
Intelegem ca sunt unele functii care necesita editare si avem idei despre ce chestii trebuie sa adaugam.

Vom continua sa investim timp si fonduri pentru a crea ceva bun pentru Traderi.

Dar, as dori sa ne folosim de ocazie si sa ne interesam:

De ce anume acum nu este comod sa postati? Cum ar fi mai comod?
Si care alte functii poate nu va plac? Care va plac? Ce functii ati dori sa apara aici?

@Zergus

Mai este functia de grafic timp real..
am facut asa un cod in telegram,graficul din prognoza se transmite in telegram in timp real- adica ceia ce am postat- automat cu timpul se adauga barurile dupa- ce pe urma automat ne arata rezultatul prognozarii fara a dubla cu o noua imagine.
nimic greu- expert metatrader+bot telegram..
ori prin pinescript tradingview

10 luni 1 Răspunde Apreciază