Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate
Am lucrat azi o idee pe #EURUSD
Sunt încă în faza de integrare a concepțiilor ICT, peste experiența acumulată în SMC. Le studiez în continuare, dar le și aplic în timp real.
Scalp agresiv, prins 25+ pips ✅
Hustle-ul continuă, zi după zi 🚀
Dacă aveți sugestii care m-ar putea ajuta să progresez în ICT, le aștept cu interes 💪📝
https://www.tradingview.com/x/nkSnMBfE/

| @george
Si iti merge cu SUPPLY&DEMAND mie imi da 20% win rate? 1 an • 0 Răspunde Apreciază |
| @george
Vad ca nu ai mai raspuns la mesajul meu…Conceptele ICT au fost create pentru a fi vandute cu termenologii noi interesante pentru studenti! Acelasi support si rezistenta este numit “POI & supply or demand” (doar el se marcheaza diferit cineva cu o linie altcnv cu o zona dar in logica e acelasi nivel) BOS tipic pe rusa пробой LIQ tipic ложный пробой fibonaci termen OTE extrass din “Fibs dont lie” mai pe scurt nu e nimic diferit de baza elementara a tradingului doar ca denumirele sunt gogonate! Iti recomand sa te axezi pe un concept simplu din baza elementara altfel o sa te complici pe viitor cu acesti termeni…cum mai spun eu “Fasi casa in cap” cat mai simplu cu atat mai usor tie! Doar trebuie respectat ceea ce folosesti si mai intai de toate testat de multe ori pe simulator! Fiind ca toti vand cursuri nimeni nu vinde simulator( ceea ce lucreaza cu adevarat este experienta proprie) SUCCES! 1 an • 1 • Editat (1 an) Răspunde Apreciază |

10 2 comentarii Salvați postarea