Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@jaytradingjournal
1 an

Bun început de săptămână! 📈

Pe #XAUUSD am observat modelul: London Opening + schimb de caracter la ATH (all-time highs).

Prima intrare a fost un pic stresantă, cu un RR mai mic. Prețul a reacționat cu 60-80 pips, am reușit să securizez o parte mică, dar în final m-a scos la breakeven.

Apoi am văzut că prețul revine spre zona mea și părea că vrea să o retesteze. Am avut încredere și răbdare, iar când a ajuns exact la OB-ul de interes, am intrat din nou. De data asta, am simțit că trebuie să dea o reacție mai clară.

La deschiderea sesiunii New York, volumul a intrat puternic pe sell. Exact ce așteptam – mișcarea a mers direct spre lichiditatea de jos, care era și targetul meu. TP atins perfect, fără ezitări.

✅ + 3.4R

5 3 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

Maximul de azi arata interesant pu buy dupa strapungere. Insa trebuie tare atent. Cu SL obligatoriu, caci e tare umflat la toate TM superioare...

1 an 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Maximul de azi arata interesant pu buy dupa strapungere. Insa trebuie tare atent. Cu SL obligatoriu, caci e tare umflat la toate TM superioare...

@jaytradingjournal

De acord, si sell-ul era riscant intrucat sunt maxime istorice. Apropo citisem ultima postare a Dvs. Ar insemna asta oare ca in timpul apropiat putem sa ne asteptam la corectie globala pe gold?

1 an 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

@Trading.md

Din punctul meu de vedere, da, gold e foarte supraevaluat. Presupun ca il tine doar haosul lui Trump. Cred ca in curand poate fi corecrie adanca sau bear market

1 an 2 Răspunde Apreciază