Divertisment

@Strategy1519
1 an

Salutare!
Unde se poate tranzactiona USD/MDL la un brocker?
si care sunt conditiile, daca stiti?

1 4 comentarii Salvați postarea

@PTtrader02

nu kam vad interesanta pentru traderi aceasta cotație valutara, nu stiu ce brk ofera acces pentru trading la aceasta pereche. dar chartu pentru analiza se paote de gasit si pe tradingview. chiar interesant sa vad si alte raspunsuri

1 an 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Buna!
Pana acum, nu s-au identificat case de brokeraj (reglementate) care ofera acces la tranzactionarea perechilor valutare cu MDL.

@Strategy1519

poate pentru cineva nu este interesanta aceasta pereche, dar mie mii interesanta pentru a hadjui careva pozitii. Cum se hadjuiesc casele de schimb valutar sau bancile la noi?

1 an 0 Răspunde Apreciază

@Strategy1519

poate pentru cineva nu este interesanta aceasta pereche, dar mie mii interesanta pentru a hadjui careva pozitii. Cum se hadjuiesc casele de schimb valutar sau bancile la noi?

@Trading.md

Cred ca multoara din cetateni le este interesanta aceasta pereche. Cei cu case de schimb probabil pur si simplu tin sumele in valutele care merg la ei. Posibil nu au nici ei acces la trading electronic pe MDL. Noi am intilnit detinatori de case de schimb care nu au habar de trading electronic..