Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate
Bună seara Club, astăzi am înregistrat două tranzacții în profit, pe EURUSD și GBPUSD pe H4 ambele. Cu 20 minute îainte de închiderea lumânării le-am închis manual, n-am avut răbdare, după care prețul a mai evoluat în favoarea pozițiilor mele. Voi cum vă confruntați cu problema psihologică de închidere a pozițiilor înainte de timp?)
EURUSD - M-am poziționat după respingerea de la nivelul de rezistență după Fibonacci, care săptămâna trecută a fost testat ca nivel de suport.
GBPUSD - M-am poziționat după respingerea prețului în forma de ,,inverted hammer,, de la nivelului de rezistență rotund 1.30000
| @Tolocenco_Petru
1 an • 3 Răspunde Apreciază |
| @Trading.md
Dupa multe exemple, din care intelegem ca planul era bun, obtinem o statistica, in care trebuie sa credem si eventual sa ne invatam sa respectam planul. Cu alte cuvinte, ca sa poti astepta, trebuie sa ai incredere in stategia de lucru. 1 an • 2 Răspunde Apreciază |
| @MDbujorHN
Eu am făcut o statistică pe o lună, dacă lăsam toate tranzacțiile să se închidă singure în Teik Profit sau Stop loss, profitul era cu 40% mai mare. Pentru mine am decis, le închid manual numai dacă urmează o știre de mare impact. 1 an • 1 Răspunde Apreciază |

5 3 comentarii Salvați postarea