Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@jaytradingjournal
1 an

#BTC

Intrare Sniper prinsă la sfârșitul săptămânii 🔥

95 pips la momentul dat, 1.93rr
Am închis 40% din profit, SL la punctul de intrare

Weekend frumos 🚀

2 4 comentarii Salvați postarea

@supeeernoooovaa

se creaza o impresie ca te stradui sa prinzi reverse cand piata evident e mai mult short, si inverse, dar daca ai pus take de ce sa o inchizi mai devreme daca ai incredere in pozitie? sau poate nu

1 an 1 Răspunde Apreciază

@supeeernoooovaa

suntem aici pentru a ne ajuta reciproc daca avem cu ce, in caz in care lucrurile merg bine la tine, si chiar nu ai probleme sunt doar bucuros

@jaytradingjournal

Indiferent de ce impresie creează tradeurile pe care le deschid, pot să te asigur că este o strategie pusă bine la punct cu o multitudine de confluențe. Dacă aceste concepte nu îți sunt clare sau nu se suprapun cu ideile tale tehnice, este absolut okay. Fiecare vede piața subiectiv și asta e normal. Pe TF mare Btc era într-un trend crescător + fundamentalele indicau faptul că cryptomoneda va crește + configurația aleasă cu o multitudine de confluențe = rezultat. Nu prea înțeleg unde tu vezi "evident short" săptămâna aceasta pe BTC ) Dar apreciez "încercarea" ta de a mă "ajuta" . Baftă 💪

1 an 1 Editat (1 an) Răspunde Apreciază

@jaytradingjournal

Indiferent de ce impresie creează tradeurile pe care le deschid, pot să te asigur că este o strategie pusă bine la punct cu o multitudine de confluențe. Dacă aceste concepte nu îți sunt clare sau nu se suprapun cu ideile tale tehnice, este absolut okay. Fiecare vede piața subiectiv și asta e normal. Pe TF mare Btc era într-un trend crescător + fundamentalele indicau faptul că cryptomoneda va crește + configurația aleasă cu o multitudine de confluențe = rezultat. Nu prea înțeleg unde tu vezi "evident short" săptămâna aceasta pe BTC ) Dar apreciez "încercarea" ta de a mă "ajuta" . Baftă 💪

@george

Nu e nevoie sa arunci cu noroi in altii, ti-a spus clar ca suntem aici ca sa ne ajutam… de obicei comentarii de tipul asta se dau doar din partea incepatorilor ))