Prognoze, Idei și Analize
Salutare, colegi!
Am revenit din vacanta. E bine de odihnit, dar trebuie si de lucrat ))
Fac o analiza globala (pe Daily) a pietelor de baza:
#forex
#eurusd nu imi place acum. A iesit in sus din triunghiul ultimelor luni. Acum il retesteaza si ar fi interesant pentru cumparatori. Insa vad deasupra zone importante de rezistenta si nu imi place. As prefera sa caut mai tirziu idei de vanzare, daca va reintra in triunghi, pentru a dezvolta un val descrescator.
#metale
#gold a crescut pina in rezistenta canalului din ultimele luni. De acolo s-a respins frumos. Ar mai putea scadea, dar nu as incerca vanzari. In continuare as cauta idei de buy din suporturile vizibile..
#stocks
#sp500 se corecteza in cadrul uptrendului existent. Linia de suport ar fi zona pentru cumparatori. Dar daca o va strapunge, vom avea apoi perspective si mai bune pentru a profita. Situatia politica actuala din SUA este putin perturbata, #Biden a dat inapoi, #Trump si-a zgiriat urechea... si aceste incertitudini poate vor dezvolta corectia din piata de capital.
#crypto
#btc s-a respins in sus din minimul primaverii si acum se apropie de rezistenta canalului din ultimele luni. Acest canal arata ca o corectie mare si frumoasa dupa impulsul crescator din anul trecut. Strapungerea corectiei cred ca va declansa intrari majore si o crestere spre mult-asteptatele preturi noi...

5 Salvați postarea