Prognoze, Idei și Analize

@P4nchM4n
1 an

Tranzactie curenta pe GBPCHF. Reacție perfectă din zona de interes, bazată pe nivelul de suport ales pe intervalul de timp mai mic. Piața a atins minimurile sesiunii asiatice. SL setat la câțiva pips sub zona de consolidare.

5 4 comentarii Salvați postarea

@P4nchM4n

Update, am inchis deja 40% din tranzactie SL mutat la breakeven. Prețul a completat FVG-ul format la sfârșitul sesiunii NY.

Pentru deschiderea pieței de luni, mă aștept ca în London Session să se depășească maximele sesiunilor NY și Londra de vineri și să fie depasita zona de Oferte creată anterior, întrucât aceasta nu mai este actuală și nu există suficiente ordine de vânzare.

Un alt scenariu posibil ar fi ca prețul să închidă pe break-even în sesiunea de Londra și apoi să se îndrepte spre următoarea oportunitate de cumpărare pe care am anticipat-o încă de marți săptămâna aceasta.

1 an 2 Răspunde Apreciază

@jaytradingjournal

Nu ai cum să știi ce se va întâmpla over the weekend, de asta se recomandă să închizi toate tranzacțiile vineri. În weekend nu ai acces la date și nu poți controla tranzacțiile. Vedem luni cum se deschide Asia și London . Good luck 🤞

1 an 2 Răspunde Apreciază

@P4nchM4n

Yessir, lets watch

1 an 0 Răspunde Apreciază

@P4nchM4n

Ultimul update pe tranzactie,

Liquidity sweep, breakeven, marketul a continuat reactia dupa setup.

1 an 1 Răspunde Apreciază