Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate
Ieri #Airbus s-a deschis cu gap de -10% si privesc acum cat de frumoasa a fost pozitia precedenta. Ce intrare si ce iesire...
Acum si la nivelul mai jos trebuie sa reintru si sa iau aceeasi distanta de doua ori.
| @Nicolas22
Super faină tranzacția si profitabilă la maxim , imi pare bine când privesc și am de la cine să învăț ), dai dovadă de un profesionalism extrem de extraordinar și privind așa gen de exemple fiecare poate să extragă ceva informație și analize de la o persoană cu foarte mare experiență ! Și mi-ar fi interesant să înțeleg cum și ce ai avut in vedere prin să ei distanța de două ori . Să aștepți prețul in zona aprox 117 si să intri in long pe o distanță dublă la ceea ce deja ai luat? 1 an • 3 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
Inca invat ) Toata viata invatam! ) Multumesc mult pentru apreciere! Sa iau de doua ori se refera la faptul ca dupa inchiderea pozitiei, daca piata va scadea aproape la pretul de unde am procurat data trecuta, mai procur o data, si cand va creste se va primi ca am prins aceasta crestere de doua ori. 1 an • 1 • Editat (1 an) Răspunde Apreciază |

8 2 comentarii Salvați postarea