Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate
| @Nicolas22
Este un risc prea mare pentru a intra tranzacție cu așa volum mare si la capăt sa ieși cu un profit de 22$ sau eur ce ai, simplu spread-ul e mai mare cu asa volum si bănuiesc ca te joci la minute sau secunde si doar deschizi tranzacția și închizi cand vezi un mini profit , asta nu e tranzactionare e joacă mai mult, azi tia mers poate si mâine dar in lungă durată ai sa pierzi si bani nu ai sa faci ! Caută si găsește o metodă mai bună de a analiza piața si a tranzacționa! Succes ! 1 an • 0 • Editat (1 an) Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
Cred ca nu trebuie de grabit cu acuzatii despre trading incorect, fiindca exista strategii diferite, inclusiv pe care si eu si Dvs nu le cunoastem. Cel putin cred ca cunoasteti despre scalping, care seamana cu ceea ce se afiseaza in aceasta postare. Scalpingul si intraday trading de fapt sunt cel mai des utilizate tipuri. Scalping inseamna tp foarte scurt si sl foarte lung proportional. Scalpingul are si el o logica, bazata cel putin pe galagia din piata si aduce de obicei peste 90% tranzactii reusite, insa putinele pierderi acopera mai multe castiguri. Scalpingul in general tot poate fi profitabil, daca se face corect. O statistica de cateva luni ar putea spune mai bine daca traderul isi face treaba corect.. Fiecare dintre noi incearca diverse tactici, pina se regaseste. Succes acestui trader si tuturor noua! ) 1 an • 1 • Editat (1 an) Răspunde Apreciază |
| |||
| @Riu223
Target era conform analizei h4 price 2300. Pe termen lung . Doar am prins o confirmare de sell ) exact în momentul când mmișcările erau cele mai agresive . Eram sigur că va ajunge chiar mai departe . Confirmarea pe termen scurt am vizualizato pe M5. 1 an • 0 • Editat (1 an) Răspunde Apreciază |

4 3 comentarii Salvați postarea