Educaţie, Strategii și Utilităţi
Salut, grup , Eu sunt Nicolai , ma ocup si incerc sa fac profit din aceasta sfera deja de 2 ani , m-am focusat mai mult sau doar pe analiza tehnica, si nu am mult succes in asta , la moment am inteles si ma gandesc ca ar trebui sa studiez pietele, evolutia preturilor si multe altele, cum functioneaza sistema.
Daca cineva poate sa ma ajute cu vreun indiciu , sfat sau directionare in ceea ce caut eu sau de ce o sa am nevoie , de unde sa incep sa caut o sa fiu multumit si sper ca o sa ma ajute !
| @Giovany87
Salut. Îți recomand să faci curs de tranzacționare cu domnul Ghenadie Cebanu. 2 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @Giovany87
Salut. Îți recomand să faci curs de tranzacționare cu domnul Ghenadie Cebanu. 2 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @Nicolas22
Salut. Asta e prima ce am facut cu 2 ani in urmă) eu mai greu am inceput sa inteleg cam de ce am nevoie ca să am succes in asta. Mersi oricum;) 2 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @george
Ca sa inveti de la cineva in sfera asta ai nevoie deodata sa ii vezi statistica (rezultatele) fiind ca ii multa dezinformare… Cat din partea mea eu consider dupa fact ca daca doar 5% din traderi fac bani din asta inseamna ca nu orice lucreaza pe piata, ci un singur lucru “Inductia bancilor asupra retail traiderilor” prescurtat Liquidity! Oricum daca ai idee cum lucreaza asta ramanem la concluzia ca noi ca traderii facem probabilitati unde putem pleca cu ei(cu bancile). Spun asta fiind ca in 2021 am avut o strategie instutionala care eram profitabil timp de 3 luni apoi la a 4 luna mentinand Risk Managementul si Disciplina oricum piata imi dadea doar Stopuri în șir… In fine te sfatui sa inveti de la un trader care are statistica pe termen lung (nu mai putin de 3 luni) si statisticile profitabile ar arata in felul urmator: 70% winrate 1:1-1:1.5R; 50-60% winrate 1:2- 1:2.5R; 40% winrate 2.5-3R (cu cat winrate e mai mic cu atat tie mai dificil psihologic) 2 ani • 2 • Editat (2 ani) Răspunde Apreciază |
| |||
| @Nicolas22
Un sfat foarte bun din partea ta George, iti multumesc ca ti-ai gasit timp si dorinta sa imi sfatui ceva constructiv si foarte analizat ...Asta sigur o sa ma ajute in cautarile mele si o sa stiu cum sa nu fiu mintit , pentru ca intr-adevar este foarte multa dezinformare...Imi pare bine cand oamenii au capacitatea de a sari in ajutor ! 2 ani • 2 Răspunde Apreciază |
| |||
| @george
primul pas trebuie sa gasesti un scenariu al tau care se repeta dese ori pe piata! Al doilea este sa lucrezi la Money Management ( sa testezi acest scenariu cu un risk anumit de ex. 1% pe 2 ani • 2 • Editat (2 ani) Răspunde Apreciază |
| |||
| @Nicolas22
Am inteles si am sa aplic toata asta ...Dar am o intrebare de ce 2 traiduri pe zi? Adica sa fie mai usor sa analizez statistica sau psihologic sa nu fie prea dificil? 2 ani • 0 • Editat (2 ani) Răspunde Apreciază |
| |||
| @george
Ca sa nu faci Over Trading 2 ani • 1 Răspunde Apreciază |

3 8 comentarii Salvați postarea