Divertisment
Buna seara tuturor ! O intrebare traderilor experimentati si care se ocupa de mult timp in piete. Am vizionat mai demult un curs englez din partea lui Andrew Tate, ca pe grafice e mai bine sa ai lumanarile si fonul cat mai putin incolor din motiv ca daca sunt multe culori ale lumanarilor si fonului poate sa te actioneze psihologic intr-un oarecare mod.
Ce parere aveti despre asta , credeti ca ar putea fi real?
| @george
Tu vrei sa vinzi cursuri ca Andriusa sau sa devii trader? 2 ani • 0 • Editat (2 ani) Răspunde Apreciază |
| |||
| @Nicolas22
Nu nu vreau sa vând cursuri, pur și simplu am dat o întrebare din ceea ce am auzit mai înainte ! 2 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @MDbujorHN
Fiecare pune culorile lumânărilor cum crede el de cuviință. Da, eu am văzut că dacă pun platforma albă îmi obosesc ochii, așa că am pus-o neagră. Lumânările, roșii și verzi, sau rosii și albastre. 2 ani • 2 Răspunde Apreciază |
| |||
| @CGtrader
la fel 2 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @Trading.md
Culoarea de fundal, alb, negru sau culori gen roz palid sau galben palid, se aleg asa ca sa fie confortabil ochilor. Dar este importanta si culoarea celorlalte instrumente existente pe grafic. Eu cred ca graficul trebuie sa aiba culori evidentiate, iar restul instrumetelor sa fie cat mai decolorate si mai aproape de culoarea fundalului. 2 ani • 1 • Editat (2 ani) Răspunde Apreciază |
| |||
| @Nicolas22
Am înțeles, mulțumesc de răspuns și de părere ! 2 ani • 0 Răspunde Apreciază |

2 6 comentarii Salvați postarea