Divertisment
bună ziua,
intrebare pentru traideri,
ce factori folosiți pentru a deschide o pozitie?
sau după ce strategie tranzacționați?
ce părere aveți de strategia smart money / price action?
| @george
Smart money a devenit populara strategia deaceea bancile eau venit de hack si acestui algoritm… Trebuie sa inveti cum lucreaza banca pe piata apoi ce sa faci din urma ei…Eu personal am un deviz in rusa: Идеш как щенок за следы крупного игрок 2 ani • 2 Răspunde Apreciază |
| @george
Metoda lui Wyckoff este o metoda logica unde intro acumulare sau distributie sunt eliminati retail traideri apoi decurge pumpul de la schimbul valutar dintre banci…recomand aceasta metoda! 2 ani • 2 Răspunde Apreciază |
| |||
| @dontu_9
mersi de raspuns 2 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @dontu_9
am 1 an de cand am inceput sa tranzactionez pe cont real, si sunt in minus, dar vreau sa gasesc o comunitate de traderi, sau mentori ceva anume din MD, am studiat Smart Money Price Action anul trecut am cumparat curs de 800$, 2 ani • 0 • Editat (2 ani) Răspunde Apreciază |
| @Trading.md
As spune ca orice strategie poate fi si buna si rea la diferiti Traderi. Sau, as spune ca mai multe strategii lucreaza daca sunt implimentate corect. Acum apar diferite denumiri la diferite strategii, dar daca ele tin de valurile graficelor, atunci asta este despre analiza grafica. Smart money, Wyckoff, Fibo, Sniper, ....., sunt legate de structura valurilor si inca unele detalii... 2 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @george
Poti achita si super strategii de cateva mii de $$$ insa la psihologie nu o sa te ajute nimeni doar tu singur! 2 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @george
Sunt deacord contra statisticii nu ai nimic de spus, fiind ca astai fact!👍 2 ani • 0 Răspunde Apreciază |

1 7 comentarii Salvați postarea