Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate
Rezultatul obtinut și retragerea profitului meu la AVA Trade din luna ianuarie 2024
Rezultatul meu ca trader incepator din prima luna de tranzactionare, dupa cu se vede în raportul meu din ianuarie, a fost unul in care mi-am dublat contul, ridicadul de la 5000€+bonusul pe care mi la dat brokerul AVA-Trade la prima depunere de 30%, în baza promotiei din luna decembrie, contul meu lam crescut la suma de 10.816,48€. Din aceasta suma mi-am retras suma initial investita de 5000€, restul ii utilizez mai departe in tranzactionare. Multumesc trading.md pentru suportul si cursurile, strategiile și indicatorii acordati mie. M-au ajutat tare mult in analiza mea.
Ceea cei mai interesant in povestea data, este ca am avut multe loturi deschise pe EURUSD in sell, pe cind piata inca mai crestea si datorita noutatii pozitive pe dolarul american la rata șomajului, am reusit sa ies din balanta negativa care s-a format și apoi ca rezultat, mi-am recuperat soldul initial de 9140€. Puteam sa iau si un profit mai mare pe noutatea data, daca o mai lasam deschisa pozitia de vînzare, crescindu-mi contul la 18.000€, insa experienta mea de trader incepator nu mi-a permis sa-mi asum riscuri impunătoare.
Astept cu nerabdare noutatea data de luna viitoare la rata somajului, pe 8 martie, avind acum mai multa experienta, voi putea lua profitul de care am vorbit mai sus. Cele bune la toți și mult succes în trading.
| @Maxim21
2 ani • 3 Răspunde Apreciază |
| @Maxim21
2 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @Maxim21
2 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @Maxim21
2 ani • 3 Răspunde Apreciază |
| @Giovany87
@Maxim21 cred că ai avut noroc, dacă noutatea era negativă... 2 ani • 3 Răspunde Apreciază |
| @george
O experienta buna insa “Trebuie de respectat risk managementul!” Tranzactiile trebuie sa aiba SL :) (doar asa controlezi riskul) 2 ani • 1 • Editat (2 ani) Răspunde Apreciază |
| @MDbujorHN
Eu, nu cred în noroc în tranzacționare. Eu cred că norocul ți-l faci singur dacă faci totul corect, respectând strict strategia. 2 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @MDbujorHN
Eu, nu cred în noroc în tranzacționare. Eu cred că norocul ți-l faci singur dacă faci totul corect, respectând strict strategia. 2 ani • 0 Răspunde Apreciază |

7 8 comentarii Salvați postarea