Prognoze, Idei și Analize

@Borrow
2 ani

AUR (XAU/USD) 1H Intraday ( pana la sedinta FOMC de la 21:00)
in acest moment incearca sa iasa din triunghi. Primul nivel de rezistenta (TP1 long ) 1880, spargerea acestuia ridica pretul la pragul psihologic 1900 sau chiar pivotul local 1905 (in imagine Fibo 38.2) . Sunt aproape convins ca nu din prima va sparge 1905, dar daca se intampla asta - urmatoarea tina ( chiar si conform EMA200 de zile) nivelul de rezistenta 1928 , adica un spike pe 4H (impuls racheta ).
Scenariu alternativ: sub linia trendului daca pica, adica sub 1860 , schimba tendinta spre suportul 1835 (dar putin probabil) .

Atentiune la Stochastic care pare sa se intersecteze (corectie)

5 2 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

Cam aceleasi zone sunt vizibile si prin analiza mea...
In ultimele 4 zile #Gold creste increzut si ajunge la acea regiune cu 3 rezistente la rand, de unde ar putea sa se respinga putin in jos.

Insa amintesc, ca nu as miza pe scaderi lungi, deoarece la graficul superior - zilnic, avem un downtrend care se dezvolta jumatate de an, si cred ca acesta nu va fi atat de lung ca si precedentele 2 valuri descrescatoare din Weekly. Aurul trebuie sa-si continue parcursul sau crescator vesnic, de aceea cred ca e timpul sa iasa din flatul ultimilor 3-4 ani.

2 ani 1 Răspunde Apreciază

@Borrow

A atins primul TP 1880 si a intors, CPI anual a iesit peste asteptari , a doua luna consecutiv , adica 3,7% (3,6 se astepta) , adica brusc a avut impact asupra USD , mai exact l-a intarit. Stiind ca marfurile cu dolarul sunt invers proportionale , mai ales ca ieri am observat intersecatrea Stochastic-ului) nu iesti din tringhi, deci vad o corectie pana la nivelul de suport 1860 si revenire spre pivotul local aprox. 1874 .Observ si un canal de trend pe termen scurt (1H) , deci putem vedea revenirea in canal si tendinta spre 1900-1905. Cred ca saptamana viitoare deja.

2 ani 0 Răspunde Apreciază