Prognoze, Idei și Analize

@salamdar
2 ani

Pe NZD\USD observ astfel de situatie - trendul este descendent dupa care a fost facut sweep la lichiditatile de mai sus,iar acum a ramas foarte multa lichiditate mai jos care dupa parerea mea pretul va tinde sa o colecteze,dupa ce pretul a facut sweep a aparut o zona de interes pe H1 si in ea o zona de interes pe lower time frame(15m),de la valuta data astept sa faca corectia dupa FIBBONACCI pana la 0.618 - 0.786 ajungand in zona de interes de pe LTF si danda reactie spre short cu scopul colectarii lichiditatii de mai jos.Voi ce parere aveti ?

3 2 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

Dupa analiza mea, pe H1-H4, aceasta pereche este intr-o zona de incertitudine. Avem strapungerea in jos a corectiei, adica model pentru vanzatori. Insa putin mai jos avem linia de suport a trendului descrescator de pe Daily - adica problema pentru vanzatori sau chiar idee pentru cumparatorii agresivi. Deci idei contradictorii. La aceasta perioada asa astepta calucrurile sa se clarifice..

2 ani 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Dupa analiza mea, pe H1-H4, aceasta pereche este intr-o zona de incertitudine. Avem strapungerea in jos a corectiei, adica model pentru vanzatori. Insa putin mai jos avem linia de suport a trendului descrescator de pe Daily - adica problema pentru vanzatori sau chiar idee pentru cumparatorii agresivi. Deci idei contradictorii. La aceasta perioada asa astepta calucrurile sa se clarifice..

@salamdar

Da a luat lichiditatea de jos deja fara sa de-a posibilitate de intrare acum e incertitudine cum ați și dumneavoastră.

2 ani 0 Răspunde Apreciază