Prognoze, Idei și Analize

@Alexandru1011
2 ani

#DXY Update!! ✅✅✅

Prețul a cazut sub low-ul din 30 august menționat în postarea anterioară.✅

Acum suntem într-un imbalance daily (liniile roșii punctate), unde este normal să întâlnim puțină rezistență. Atâta timp cât orderflow-ul instituțional rămâne bearish, vom merge la următoarea țintă mentionata: relative equal low-uri🎯

3 4 comentarii Salvați postarea

@Vlad_TRADISTUL

Cum înțelegi că orderflow-ul instituțional rămîne bearish?

2 ani 1 Răspunde Apreciază

@Vlad_TRADISTUL

Unde urmărești aceste date?

2 ani 0 Răspunde Apreciază

@Vlad_TRADISTUL

Cum înțelegi că orderflow-ul instituțional rămîne bearish?

@Alexandru1011

Observ lucrul acesta pe grafice, uita-te aici pe DXY daily am marcat consolidarea respectiva. Dupa ce pretul a "spart" partea de jos, adica am avut prima distributie sub acel swing low, ma asteptam sa fie retestata si sa avem iarasi distributii.
De obicei dupa o consolidare avem cel putin 3 distributii/ acumulari, poti sa folosesti TF-urile weekly, daily, 4H, 1H, 15m, 5m. Sunt mai multe aspecte care imi confirma lucrul acesta, de exemplu avem la lumanarile din 2 si 3 noiembrie doua imbalance-uri, faptul ca cel de sus ramane necompletat imi arata slabiciune si imi confirma ideea. Cand suntem intr-un orderflow institutional bearish lumanarile bullish trebuie sa ofere "rezistenta" pretului cum fac lumanarile din 31 octombrie sau seria consecutiva de lumanari din 15 si 16 noiembrie.

2 ani 1 Editat (2 ani) Răspunde Apreciază

@Vlad_TRADISTUL

Unde urmărești aceste date?

@Alexandru1011

Urmareste analizele pe care le-am pus in ultimele doua saptamani pe grup, am anticipat directia pe DXY, EU, GU si indici folosind tf-ul daily, am nevoie doar de grafic ca sa inteleg daca urmeaza acumulari sau distributii. Cum ziceam dupa o consolidare avem 2-3 distributii urmate de o noua consolidare apoi 2-3 acumulari SAU consolidare urmata de 2-3 acumulari apoi consolidare si 2-3 distributii, asa manipuleaza institutiile pretul, altceva nu folosesc.
Uita-te pe 15m pe EU in sesiunea de luni si o sa vezi consolidare-> distributii->consolidare-> acumulari, marti tot pe acelasi TF pentru EU si GU avem consolidare urmata de acumulari.
Ce avem pe indici luni, marti si miercuri pe acelasi tf 15m?

2 ani 1 Editat (2 ani) Răspunde Apreciază