Prognoze, Idei și Analize
#DXY Update!! ✅✅✅
Prețul a cazut sub low-ul din 30 august menționat în postarea anterioară.✅
Acum suntem într-un imbalance daily (liniile roșii punctate), unde este normal să întâlnim puțină rezistență. Atâta timp cât orderflow-ul instituțional rămâne bearish, vom merge la următoarea țintă mentionata: relative equal low-uri🎯
| @Vlad_TRADISTUL
Cum înțelegi că orderflow-ul instituțional rămîne bearish? 2 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @Vlad_TRADISTUL
Unde urmărești aceste date? 2 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Alexandru1011
Observ lucrul acesta pe grafice, uita-te aici pe DXY daily am marcat consolidarea respectiva. Dupa ce pretul a "spart" partea de jos, adica am avut prima distributie sub acel swing low, ma asteptam sa fie retestata si sa avem iarasi distributii. 2 ani • 1 • Editat (2 ani) Răspunde Apreciază |
| |||
| @Alexandru1011
Urmareste analizele pe care le-am pus in ultimele doua saptamani pe grup, am anticipat directia pe DXY, EU, GU si indici folosind tf-ul daily, am nevoie doar de grafic ca sa inteleg daca urmeaza acumulari sau distributii. Cum ziceam dupa o consolidare avem 2-3 distributii urmate de o noua consolidare apoi 2-3 acumulari SAU consolidare urmata de 2-3 acumulari apoi consolidare si 2-3 distributii, asa manipuleaza institutiile pretul, altceva nu folosesc. 2 ani • 1 • Editat (2 ani) Răspunde Apreciază |

3 4 comentarii Salvați postarea