Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate
Situatie interesanta (de invatamint) din contul de investitii:
ultima mea serie de investitii (cu sume mici, dar pentru randament posibil mare si rapid) in actiunile Nikola a inceput in 2021, cu gandul ca va mai fi un impuls de la minimile istorice de atunci. Insa nu a fost sa fie si actiunile continuau sa scada, ceea ce nu putea fi prognozat la sigur si eu continuam sa mai adaug cate o pozitie. Insa peste 2 ani, cand am vazut ca am ajuns la -97% scadere de la pretul primei mele pozitii, am inteles ca nu mai scot profit, ci macar sa ies pe zero. Astfel, am facut o analiza pentru a identifica cat de mare poate fi o urmatoare corectie din cadrul trendului descrescator, am calcultat cate actiuni mai trebuie sa procur pentru a aduce pretul mediu la acel nivel si am facut-o. Apoi pretul fix de acolo a crescut si a ajuns fix in TP prognozat.
Iata asa se poate de iesit frumos dintr-o serie negativa, daca mai adaugi un risc aditional si faci o prognoza corecta.
| @MDbujorHN
Concluzie: Nu tranzacționați contra trendului pe termen lung, mai ales fără stop loss. Din 2021, pe acest grafic (daily), eu nu văd nici o intrare în buy. Eu înțeleg, că adaugi poziții când ești pe trend, și prețul se mișcă în direcția trendului, iar la poziția anterior deschisă muți stop lossul la 0 cel puțin. 2 ani • 0 • Editat (2 ani) Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
2 ani • 0 • Editat (2 ani) Răspunde Apreciază |

8 2 comentarii Salvați postarea