Divertisment
//==========[ PLANUL de TRADING ]==========//
Vă sfătuiesc să învățați și să vă educați bine înainte să luați orice decizie de investiție. Mie mi-a luat câțiva ani de învățare și exersare pe conturile demo înainte de a observa rezultate profitabile și de a începe să tranzacționez pe un cont real, așa că trebuie să înveți, indiferent de cît de mult intenționezi să investești în TRADING.
Vă sfătuiesc să nu riscați niciodată mai mult decât sunteți dispus să pierdeți și să mențineți riscul cât mai scăzut posibil.
=============================================================
* Aceștia sunt cei mai importanți pași de urmat pentru a fi un TRADER PROFITABIL:
1. ♦♦♦ Educație: trebuie să te educi pe tine însuți oricît este de posibil și să obții cât mai multe informații pentru a înțelege cum se mișcă piața.
2. ♦♦♦ Practica: Trebuie să faci multă exersare și să testezi și să-ți testezi pe DEMO strategia din nou și din nou, până când vezi rezultate pozitive pentru o anumită perioadă de timp.
3. ♦♦♦ Răbdare: trebuie să ai răbdare în studierea și practicarea, precum și în tranzacționarea pe piețele financiare.
=============================================================
* Vă sfătuiesc să aveți un:
1 ✔ Plan de tranzacționare
2 ✔ Plan de management al riscului.
* Înainte de a începe tranzacționarea.
- Un plan de tranzacționare ar trebui să includă:
1. ��� O strategie evidentă pentru a vă face analiză.
2. ��� Set de reguli de urmat pentru a căuta confirmarea/setările.
3 ✔ Reguli pentru intrare/opriri/ținte.
- Un plan de management al riscului trebuie să includă:
1. ♦♦♦ Risc preferat pe tranzacție.
2. ♦♦♦ Raportul preferat de risc/recompensă.
3. ♦♦♦ Retragerea maximă preferată de bani.
* Vă rog să rețineți minte, că perspectiva de mai sus este punctul meu de vedere asupra pieței și nu-mi asum nicio responsabilitate pentru deciziile voastre luate.
*******************************************************************************************
#forextrader #forextrading #fxtrader #daytrading #forexprofit #millionairemindset
#technicalanalysis #forexanalysis #elliottwave #priceaction #swingtrading #motivation #luxurylifestyle #stockmarket #millionaire #cash #fxsignals #successful #stocks #trading #wlekemoney #motivated #wallstreet #scalping #financial #financialliberty

6 Salvați postarea