Prognoze, Idei și Analize

@salamdar
3 ani

Pe AUD\USD vad astfel de situatie a fost acoperit imbalance apropriindu-se de o zona a interesului,lasand lichiditate mai jos.Structura de pe time-frame mai mare are tendinta de a scadea,la fel zona interesului se afla in premium zone inainte de ea avand si un imbalance.TP l-am indicat in colectarea lichiditatii de pe D1.Ce pareri aveti pe aceasta valuta?

3 2 comentarii Salvați postarea

@LUV777

Interesanta idee,pretul deja a fost aproximativ in locul unde ati aratat sell,dar eu vad aici si un triunghi pe care l-a strapuns in sus si asta m ar deranja pentru sell,nu e mare strapungerea , s a dus doar pana la nivel, dar totusi in rol de vanzator nu as fi foarte increzuta .

3 ani 1 Editat (3 ani) Răspunde Apreciază

@LUV777

Interesanta idee,pretul deja a fost aproximativ in locul unde ati aratat sell,dar eu vad aici si un triunghi pe care l-a strapuns in sus si asta m ar deranja pentru sell,nu e mare strapungerea , s a dus doar pana la nivel, dar totusi in rol de vanzator nu as fi foarte increzuta .

@salamdar

da aveti dreptate insa tendita la momentul dat este in down trend,va fi in up tred doar atunci dupa ce va strapune linia de mai sus care am insemnat-o cu CHoH

3 ani 1 Răspunde Apreciază