Prognoze, Idei și Analize

@Trading.mdTop 10
3 ani

#USD/JPY a scazut ieri cu mai mult de 3% (-690 puncte) dupa ce Banca Japoniei si-a modificat politica de control a curbei randamentului (YCC). BOJ a extins diapazonul de fluctuatii ale randamentului obligatiunilor de stat japoneze pe 10 ani de la ±0,25 puncte procentuale la ±0,5 puncte procentuale.
Discutiile in jurul bugetului Japoniei si cumpararea in volume mai mari a obligatiunilor de trezorerie au fost de asemenea un motiv.
USD/JPY ramane sub presiune, deoarece guvernatorul #BOJ Kuroda se arata pregatit sa usureze politica daca este necesar.

Din punct de vedere tehnic, #USDJPY dezvolta o corectie (in interiorul uptrendului inceput in 2010), care ar putea duce spre regiunea 125Y - nivelul maximului din 2015.

Dar pina acolo, la perioade mai mici (D1-H4), aceasta cotatie se respinge acum in sus de la nivelul 131Y , care este si minimul lunii august si care a servit ca suport puternic pentru fixarea profiturilor din scaderea de ieri.

5 2 comentarii Salvați postarea

@aurel77

am citit undeva ca ei sunt chiar gata sa faca chiar si interventi cu valuta, ii periculos de cumparat se pare ?

3 ani 1 Răspunde Apreciază

@aurel77

am citit undeva ca ei sunt chiar gata sa faca chiar si interventi cu valuta, ii periculos de cumparat se pare ?

@Trading.md

In ultimele zile sunt mai mult in sarbatori si nu prea am urmarit stirile... De obicei, privim Bloomberg, care este o sursa veridica de informare, dar acolo inca nu am vazut stiri despre ganduri repetate de interventie din partea BoJ. Urmarim pe parcurs...

3 ani 0 Răspunde Apreciază