Prognoze, Idei și Analize

@Trading.mdTop 10
3 ani

#GBPUSD a strapuns acum o rezistenta importanta din M15 - maximul de ieri. Astfel ar putea sa se activeze cumparatori, cu target spre maximul de miercurea trecuta sau chiar pina la maximul precedentelor doua saptamini.

Pe #GBP astazi nu sunt stiri importante in calendar, iar pe #USD tocmai spre seara.

2 5 comentarii Salvați postarea

@george

de jos am reusit si eu sa cumpar insa de sus nam reusit sa vand totul a fost prea repede la 1m... 👍
https://www.tradingview.com/x/IwSfkJzO/

3 ani 1 Editat (3 ani) Răspunde Apreciază

@Trading.md

Eu ieri am procurat cu un val mai devreme. Iar Dvs ati continuat cu urmatorul! :) Din ce se vede ca ati inchis, ati fixat super, la cel mai bun pret. Bravo!

pacat ca astazi nu a mers ideea. Pare ca rechinii s-au distrat putin cu pestisorii... Sau trebuia de asteptat strapungerea reala si pe H1....

3 ani 0 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Eu ieri am procurat cu un val mai devreme. Iar Dvs ati continuat cu urmatorul! :) Din ce se vede ca ati inchis, ati fixat super, la cel mai bun pret. Bravo!

pacat ca astazi nu a mers ideea. Pare ca rechinii s-au distrat putin cu pestisorii... Sau trebuia de asteptat strapungerea reala si pe H1....

@george

da era si de asteptat sa apara rechinii din cauza sessiunii asiatice, ca de obicei manipuleaza in ambele parti, mai rarut cand o singura parte...

@george

sessiunea din 3 martie inca nu a fost manipulata pana la urma... prin urmare presupun ca va pleaca in bearish mai departe! Deja intrebarea se pune cand o va manipula? astazi sau maine...vom ajunge si vom vedea!

@Trading.md

Ati avut dreptate. A plecat bearish apoi...

3 ani 1 Răspunde Apreciază