Divertisment
Grigore, Membru nou.
Salutare tuturor, sunt nou aici.
Îmi pare bine sa va cunosc și sa ma aflu aici. Nici nu știam ca avem comunitate de traderi in Moldova. Din câte am văzut acesta este cel mai folosit forum de traderii din Moldova?
Despre mine, am făcut cursuri de forex încă in universitate ca curiozitate personală, însă am traduit puțin forex.
Prin 2018 am cumparat aproape o suta de cripto tokenuri,sa inceput bear marketul si neștiind ce fac majoritatea au rezultat in pierderi. Dar am avut privilegiul sa invat bine industria crypto majoritatea proiectelor ce reprezintă cum funcționează si de ce unele vor avea valoare chiar si in viitorul îndepărtat.
In 2020 abia am căpătat destula experienta prin multe eșecuri sa am încredere in capacitățile de investor serial, si am decis sa avansez sa devin si trader profesionist. Deși majoritatea câștigurile iarăși sau dus pe esecuri(experienta), nu regret fiindcă am acumulat 20+milioane in volum in futures trading. Acum cu experienta căpătată ma pregătesc pentru viitor sa maximizez câștigurile si sa minimizez pierderile.
Sănătate.
| @Marian25
Super. Eu sunt elev la liceu acum și tot acum jumatate de an am cunoscut domeniul acesta în care am început să învăț, și vreau pe viitor să avansez mai mult de aceea am intrat în acest club să învăț lucruri noi! 3 ani • 2 Răspunde Apreciază |
| @Trading.md
Buna ziua, Grigore! 3 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @CGtrader
Salut și Bine ați venit în Comunitatea noastră de Traderi - Trading Club! ne bucurăm de un nou membru al profesiei noastre!!! succese și mult profit! 3 ani • 0 Răspunde Apreciază |

7 3 comentarii Salvați postarea