Divertisment

@Trading.mdTop 10
3 ani

A distribuit o postare

Trading.md
3 ani

Dragi utilizatori,
💎💎💎 Trading Club va aduce o mica promotie:

Cine va fi cel mai activ utilizator 🥇 in perioada 12-31 octombrie, va primi cadou un Voucher in valoare de 100$ pentru tranzactionare!!

Acest Voucher este un cont de tranzactionare, pe care vor fi 100$ la balanta, cu ajutorul carora puteti tranzactiona si scoate profit 💵 intre 15-200$ !

Utilizator activ inseamna a scrie cat mai multe postari cu sens: analize, rezultate, stiri..

3 3 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

A venit timpul sa verificam cine a castigat in concursul pentru cel mai activ utilizator in luna octombrie.

Premiul-voucher de 100$ va pleca spre utilizatorul @MDbujorHN !

@MDbujorHN iti multumim pentru esti activ in Trading Club si demonstrezi rezultatele personale obtinute in tranzactionare! Aceste informatii pot fi utile si motivatoare pentru alti traderi incepatori. Am fost si noi candva la inceput de cale si cunoastem ca toti doresc sa vada alti traderi in actiune!

@MDbujorHN intelegem ca un cont de 100$ nu este de nivelul tau, dar ai castigat concursul si noi trebuie sa distribuim cadoul pus in joc. Te vom apela in curand pentru a-ti oferi acest cont.

3 ani 1 Răspunde Apreciază

@MDbujorHN

Tranzacționarea (forex,stocks) este pentru toți, dar nu toți pot fi traderi. Este nevoie numai de două lucruri: disciplină și o strategie bună. Disciplina și Strategia se pot cizela prin muncă (tranzacționare și analiză). Mie mi-au trebuit 5 ani, cu urcușuri și foarte multe căderi. Important este, nu să te ridici brusc, ci să poți să te ridici, atunci când cazi. Vă mulțumesc pentru Vaucher.

3 ani 3 Răspunde Apreciază

@MDbujorHN

Tranzacționarea (forex,stocks) este pentru toți, dar nu toți pot fi traderi. Este nevoie numai de două lucruri: disciplină și o strategie bună. Disciplina și Strategia se pot cizela prin muncă (tranzacționare și analiză). Mie mi-au trebuit 5 ani, cu urcușuri și foarte multe căderi. Important este, nu să te ridici brusc, ci să poți să te ridici, atunci când cazi. Vă mulțumesc pentru Vaucher.

@george

100 la 100 corect fix atat mi-a luat si mie 3 eam irosit cautand strategia, ear 2 pentru experienta si reglarea money managementului…Bafta in continuare!

3 ani 1 Editat (3 ani) Răspunde Apreciază