Educaţie, Strategii și Utilităţi

@iuliansirbu1109
3 ani

Salutare, comunitate. Folositi price ladder-ul/ depth of market-ul pentru a identifica nivelurile si order block-urile, si care este parerea Dvs. despre acest "indicator" in general? O zi cu spor.

3 7 comentarii Salvați postarea

@george

Indicatorii merg dupa Price Action, deci trebuie sa intelegi Price Action nu indicatori

3 ani 1 Răspunde Apreciază

@mumushka24

OB, order flow și price action se poate identifica și fără indicatori, eu de indicatori nu mă folosesc, excepție o fac volumele

3 ani 2 Răspunde Apreciază

@george

Poftim poate te ajuta acest model cum sa vezi punctele de interes pe piata, fara indicatoare doar cu viziunea ta proprie (termeni instutionali)

3 ani 0 Răspunde Apreciază

@george

HTF

@george

LTF

@iuliansirbu1109

@george, sunt de acord totalmente cu ceea ce spui. Incerc sa tranzactionez si eu intr-un mod similar. Doar ca avand informatia din DoM, cred ca unii traderi ar putea sa o foloseasca pentru a-si confirma entry-urile si pentru a tinti lichididatea de la unele niveluri. Eram curios daca cineva din comunitatea noastra tranzactioneaza asa. Oricum, multumesc pentru raspuns.

3 ani 1 Răspunde Apreciază

@iuliansirbu1109

@george, sunt de acord totalmente cu ceea ce spui. Incerc sa tranzactionez si eu intr-un mod similar. Doar ca avand informatia din DoM, cred ca unii traderi ar putea sa o foloseasca pentru a-si confirma entry-urile si pentru a tinti lichididatea de la unele niveluri. Eram curios daca cineva din comunitatea noastra tranzactioneaza asa. Oricum, multumesc pentru raspuns.

@george

invatate sa intelegi cu lucreaza bancile pe piata (adica cum eau liquiditate) pe urma o sa iti fie mult mai usor sa intelegi de ce pretul din punctul A s-a deplasat in punctul B..succese!

3 ani 0 Răspunde Apreciază