Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@MDbujorHNTop 10
3 ani

Cine spune că tranzacționarea e ușoară, să nu-i credeți. Eu, o cred foarte grea. Trebuie să fii flexibil, disciplinat în gestionarea riscurilor și să poți avea o vedere de ansamblu. Aici vedeți rezultatele a 2 zile, cu minusuri și plusuri.

3 4 comentarii Salvați postarea

@Nicolas22

Pot sa te intreb, mai demult observ ca tranzactionezi pe activul SP500 cu un lotaj mare 5, 10 loturi....Am o intrebare tranzactionezi pe tm 1m? Ca altfel nu inteleg asa volum mare si profit micut in comparatie

3 ani 1 Răspunde Apreciază

@Nicolas22

Pot sa te intreb, mai demult observ ca tranzactionezi pe activul SP500 cu un lotaj mare 5, 10 loturi....Am o intrebare tranzactionezi pe tm 1m? Ca altfel nu inteleg asa volum mare si profit micut in comparatie

@kalean81

Fiecare punct cu un contract este de 50$. Și in 1 min se scoate mult

@Nicolas22

@Trading.md

Teoretic, valoarea unui punct, la volum de 1 lot, poate fi diferita la diferiti brokeri. Asta depinde de cate contracte de aur include brokerul intr-un lot. Astfel, 1 punct la volum de 5 loturi poate valora si 5$...

@Nicolas22

@MDbujorHN

10 LOTURI pe SP500 = 0,50 loturi pe valute. SP merge cam 60 puncte (ATR), eu pun maxim 25 puncte (250$) Stop loss și 50 Teik profitul. La valute deschid cu 0.5 loturi, stop losul maxim 50 puncte (250$), Teik Profitul de la 70 puncte în sus, depinde de ATR. Eu am ales așa volume la SP 500, ca să fie egale cu volumele de la Valute, ca să nu-mi strice strategia. Dar la diferiți brokeri poate fi diferit valoarea punctului la SP, depinde de scară ( плечо), de cîte cifre sunt după virgulă.... Tranzacționezi SP 500 pe M5, M15.

3 ani 1 Editat (3 ani) Răspunde Apreciază