Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate
#NZDJPY
TP 223 PIPS timp de 7 zile + % interest (carry trade).
Risk/Reward 1:2.24
Pretul perechii este intr-o tendinta crescatoare pe 1D timeframe. Cu background gri e marcat ultimul impuls care a create un HL si zona in care urmarim un pullback, un pret discount unde am prefera sa cumparam NZD. Dupa cum putem observa in screen-uri, pretul s-a retras pana la 78.6% FIB, nivel de la care ulterior s-a respins.
Pe graficul de 1H, la fel ca si pe cel de 15MIN putem sa observam ca pretul s-a retras spre nivelul 80.700 (nivel la care a mai reactionat anterior), dar a esuat sa-l strabata. Pretul a strapuns ultimul LH pe graficul 15MIN si a creat un potential HH (devine HH doar atunci cand creeaza un HL – o retragere in acel impuls). Pretul s-a retras pana la 50% FIB si s-a respins printr-un pinbar. Aceasta a reprezentat un bun motiv de a intra pe piata.
Cum am mentionat in postarea anterioara, pretul aproape a atins TP-ul timp de 3 zile, dupa care a format un pullback. Acesta nu a fost un motiv intemeiat de a inchide tranzactia pentru ca price action-ul inca indica o potentiala crestere.
Dupa ce pretul aproape a atins TP-ul si a inceput sa se retraga, am tras SL la nivelul de intrare.

| @Trading.md
Totusi a ajuns la TP..! 3 ani • 0 Răspunde Apreciază |

3 1 Comentariu Salvați postarea