Prognoze, Idei și Analize

@iuliansirbu1109
3 ani

#EURUSD

Pretul este intr-o tendinta descrescatoare. Recent a atins trendline-ul si s-a respins de nivelul 61.8% FIB. Pe Daily timeframe e bearish, pe 4H e bullish si pe 1H e inca bullish.
In asa cazuri preferati sa vindeti de la trendline sau alegeti optiunea mai conservativa - o schimbare de trend pe 1H si adaugati orderul cand pretul se retrage?

3 2 comentarii Salvați postarea

@MDbujorHN

Analiza pe D1 și H4 se face când ești investitor, când ai cont de milioane și te interesează investițiile pe termen mediu (săptămâni/luni) sau lung (ani). Iar când ești trader (intraday) analiza se face pe H1 sau M30, depinde de mărimea ecranului. Analiza făcută de mine cu 3 zile în urmă pe M30, și planificarea până unde va crește euro, Două intrări ideale, în una am luat 75%, în alta azi Teik Profit.

3 ani 2 Răspunde Apreciază

@MDbujorHN

Analiza pe D1 și H4 se face când ești investitor, când ai cont de milioane și te interesează investițiile pe termen mediu (săptămâni/luni) sau lung (ani). Iar când ești trader (intraday) analiza se face pe H1 sau M30, depinde de mărimea ecranului. Analiza făcută de mine cu 3 zile în urmă pe M30, și planificarea până unde va crește euro, Două intrări ideale, în una am luat 75%, în alta azi Teik Profit.

@iuliansirbu1109

Analiza ta este corecta, dar din punctul meu de vedere aceste order-uri sunt un pic mai riscante. Nu stii niciodata pana unde se va retrage pretul si intrarile contra trend sunt pentru cei cu o experienta considerabila, pe care eu nu o am. La momentul de fata prefer intrarile mai safe. Multumesc oricum pentru sfat si analiza.

3 ani 1 Editat (3 ani) Răspunde Apreciază