Prognoze, Idei și Analize

@Alina06
4 ani

Bună, sunt un trader începător și tranzactionez de câteva săptămâni pe cont Demo. Mereu sunt În minus cu toate ca am făcut un curs de trading. Poate cineva sa ma ajute cu propuneri, sfaturi?

3 4 comentarii Salvați postarea

@Jackos

Utilizatorul @Trading.md

4 ani 2 Răspunde Apreciază

@Jackos

Utilizatorul @Trading.md

@Sergius

De acord!

4 ani 0 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Salut, Alina!
Cateva saptamini reprezinta o perioada prea scurta pentru a iesi la rezultate bune. De asemenea, este important sa alegeti corect de unde luati cursuri...
Trebuie sa aveti o strategie foarte bine definita, la toate capitolele: analiza pietei, planificarea tranzactiilor, risk-management si comportamentul in timpul tranzactiilor deschise (psihologia).
Puteti sa-mi scrieti in privat (in Trading Club exista mesagerie) si vom incerca sa verificam impreuna cum tranzactionati si voi incerca sa va ofer careva opinii, sfaturi...

4 ani 1 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază

@kalean81

Acest oficiu este greu dar și foarte interesant dacă îți place. Strada e foarte lunga, care are sacrificiile sale. Tradingul e aceeași viața, cât înveți analizele o sa descoperi si pe tine cum ești. Ca bibliografie din parte mea : Elliot, Wickoff, Master of Markets- Tom Williams. Și Biblia ca sa încep este Analizele tehnice a piețelor financiare de John Murphy. Etc

4 ani 0 Răspunde Apreciază