Prognoze, Idei și Analize

@CGtraderTop 10
4 ani

#Trading
#Crypto
#Btc
#Bitcoin

Salut #Comunitate !
Nivelul de suport 42500$ pentru #Btc socot că este un nivel destul de puternic, de la care prețul și-ar menține traiectoria #Bullish cu target in 55000$ per #monedă . Urmărim!
Vă doresc o săptămînă productivă la toți !

4 3 comentarii Salvați postarea

@kalean81

Baftă, eu îl văd in zona de 29-32

4 ani 0 Răspunde Apreciază

@Trading.md

E greu de spus ce va fi...
Acum grafica arata ca mai bine de o luna ne aflam int-un model cu tendinta crescatoare, ceea ce ar insemna ca scaderea din aceasta luna poate fi doar o corectie inainte de un impuls nou. Eu personal vad si un nivel de suport in regiunea 41K, si sper ca de aici va creste

Un trader pe care eu il cunosc personal de cativa ani si il urmaresc, s-a dat cu parerea ca Bitcoin va scadea pina in 40K si apoi va creste bine. Am atasat imaginea lui. Apropo, el a prognozat scaderea BTC din aceasta luna si a intrat in Sell cu levier.

Cine este interesat, va informez ca el si echipa lui au canal de semnale! Scrieti-mi in privat si va ofer link la grupul lor.

4 ani 1 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază

@Trading.md

.. iata si imaginea cu prognoza acestui trader despre faptul ca BTC va scadea in aceasta luna. El a pus cateva demonstrari in canal unde se vede ca a intrat la 46600 si rezultatele peste ceva timp..

4 ani 1 Răspunde Apreciază