Divertisment

@doCMaster
4 ani

Salutare, comunitate! Acum o lună am creat pe telegram canalul ”Crypto-Street.md”, un canal unde zilnic încerc să public ceva nou din ce se întâmpla în lumea crypto. Am creat acest canal după ce am tot încercat să găsesc vreo sursă de unde aș putea zilnic să mă informez despre crypto în limba română, dar nu am găsit nimic, așa că am decis s-o fac eu. La fel îmi doresc ca și în Republica Moldova subiectul cryptomonedelor să fie ceva obișnuit și comestibil, dar nu cum ne-am obișnuit de mulți ani încoace, că tot ceea ce e nou, pentru moldoveni e ca ceva ce a căzut de pe lună...
Dacă sunteți interesați și doriți să vă alăturați canalului vă las linkul mai jos. Știrile sunt din mai multe surse internaționale. Accept orice critică și sugestii! Baftă.

📊 Crypto-Street.md - https://t.me/cryptoinvestormd

4 3 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

Salutare si bine ati venit!

Ne pare bine sa vedem oameni noi ambitiosi, cu astfel de interese!
Acelasi lucru dorim sa facem si noi prin Trading Club, sa dezvoltam 🚀 domeniul activitatilor bursiere in Moldova, inclusiv ramura criptomonedelor si toate celelalte...

Va mutlumim pentru ca v-ati impartit cu canalul Dvs si speram ca acolo sunt doar informatii veridice si de folos!

Totusi, vom fi recunoscatori daca pe viitor veti posta si in Trading Club cele mai interesante articole din canalul Dvs!

Succes in toate!

4 ani 2 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Salutare si bine ati venit!

Ne pare bine sa vedem oameni noi ambitiosi, cu astfel de interese!
Acelasi lucru dorim sa facem si noi prin Trading Club, sa dezvoltam 🚀 domeniul activitatilor bursiere in Moldova, inclusiv ramura criptomonedelor si toate celelalte...

Va mutlumim pentru ca v-ati impartit cu canalul Dvs si speram ca acolo sunt doar informatii veridice si de folos!

Totusi, vom fi recunoscatori daca pe viitor veti posta si in Trading Club cele mai interesante articole din canalul Dvs!

Succes in toate!

@doCMaster

Mulțumesc pentru susținere. Baftă tuturor!

4 ani 2 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Buna, @doCMaster !
Ce stiri importante mai sunt pe #crypto ? ce pareri sunt, cind incepem sa crestem? 🚀

4 ani 0 Răspunde Apreciază