Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@CGtraderTop 10
4 ani

#Trading
#Crypto
#XRP

Salut #Comunitate !

Pe data de 02/02/2022 am intrat pe #long pe #XRP din preț de 0.60$ per monedă! Socot că acest preț a fost destul de bun pentru cumpărare!!! Observ pe Monthly un #bullish engulfing, semn destul de bun pentru #long!
Baftă tuturor!

4 5 comentarii Salvați postarea

@Sergius

Si eu am investit in Ripple. Asteptam crypto sa fie bullish

4 ani 3 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Am si eu niste monede #XRP , ultima achizitie tot la 0.62 si le astept sa creasca, inca din 2021
In 2020 si 2021 am avut investitii cu profit bun (procentual) si foarte rapid. In imagine sub numerele 1 si 2.
Insa a treia combinatie este foarte lenta si inca isi asteapta deznodamintul. Sper sa ma bucure in curand. La moment inca nu am iesit bine din minus, caci per total pachetul nr 3 de investitii a inceput la preturi prea mari... dar cine a stiut...
Urmarim...

4 ani 2 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază

@Trading.md

Am si eu niste monede #XRP , ultima achizitie tot la 0.62 si le astept sa creasca, inca din 2021
In 2020 si 2021 am avut investitii cu profit bun (procentual) si foarte rapid. In imagine sub numerele 1 si 2.
Insa a treia combinatie este foarte lenta si inca isi asteapta deznodamintul. Sper sa ma bucure in curand. La moment inca nu am iesit bine din minus, caci per total pachetul nr 3 de investitii a inceput la preturi prea mari... dar cine a stiut...
Urmarim...

@Trading.md

Pina cand e - 8% la mine pe XRP pe investitiile din urma

4 ani 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Urmarim...

@Sergius

Frumos! Asteptam sa ne trezim intr-o dimineata sa fie deja +80%

4 ani 2 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Urmarim...

@Trading.md

Speram... Avind in vedere toate preturile la care am cumparat eu, poate da, ma voi multumi per total si cu +80%, dar nu am calculat cat se va primi anume. Pot spune ca acum planific sa astept macar pina la maximul istoric, adica pina la nivelul 1.9$ pe moneda. Da la ulimul pret de investitie, de 0.62$ si pina la acel maxim, cresterea masoaara 223%
In aceasta imagine, am afisat prin sageti, locurile unde am procurat si inca astept..

4 ani 1 Răspunde Apreciază