Prognoze, Idei și Analize
#Gold
#Forex
#Metale
#Fibonacci
Și iarăși eu, dar deja cu o analiză asupra la metalele prețioase și anume la #Gold . Magia cifrelor #Fibonacci este de neprețuit mai ales cunoaștem că #Matematica bate #Gramatica ! Eu am setat instrumentul #Fibo destul de simplu și logic, am fixat nivelul 0% în prețul 0 $ per #Uncie, iar nivelul 100% corespunde nivelului de preț 200 $ per #Uncie de aur. Prima corecție mai evidentă o vedem în nivelul #Fibo 361.8%, în prețul 723.60 $, Fiți atenți la așa cifre, că se vor repeta în șirul #Fibonacci destul de evidențiat!!! Dacă analizăm dinamica prețului pe grafic #Montly observăm prima fixare majoră de profit în 2011, și anume în nivelul #Fibo 961.8%, ce îi corespunde prețul de 1923.60 $, observați aceste cifre??? Apoi prețul se corectează pînă în nivelul #Fibo 538.2%, aproximativ 1076.40 $ per #Uncie , fiți atenți și la această cifră! În anul 2020, se fixează un nou maxim de preț în nivelul #Fibo 1038.2%, sau 2076.40 $, ceva cunoscut? Prețul se corectează iarăși în nivelul 838.2%, și anume se formează un dublu minim pe prețul 1676.40 $, fixînd astfel un nivel de suport destul de puternic! Ați observat în ce cifră? Logic ar fi ca șirul lui #Fibonacci să fie prelucrat cu un nou maxim de preț în nivelul 1161.8%, adică 2323.60 $ per #Uncie , adică punctul inițial ce a fost preluat ca reper. Eu nu cred în coincidență, dar cred și susțin logica cifrelor!
Voi avea dreptate, la sigur!
#Fibonacci !!!

3 Salvați postarea