Divertisment

@Trading.mdTop 10
4 ani

A distribuit o postare

Trading.md
4 ani

In actiunile companiei #Tesla am investit mai mereu.

Ultimul pachet de investitii a inceput in ianuarie 2021, apoi adaugasem la pozitii in martie si astfel aveam deja prea mult investit intr-o singura companie. De aceea, atunci cind in aprilie media investitiilor era pe zero, eu m-am debarasat de cateva hirtii. Iar in septembrie cotatia Tesla a crescut pina la maximul sau istoric si eu am decis sa fixez tot profitul, in marime de 804 EUR. Pare ca nu am luat decizia cea mai buna, caci apoi graficul a izbucnit in sus, ca sa ajunga la proiectia unui canal paralel.

De la intrarea cea mai de jos, Tesla mi-a oferit circa 50% crestere, insa fata de media tuturor investitiilor, doar 18% profit.

Ideia la moment este ca daca pretul revine la 900$ sau la 800$, eu voi cumpara cu siguranta!

3 2 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

Am distribuit aceasta postare deoarece in ea a fost menntionat ca daca actiunile #Tesla vor scadea la 900$, voi procura. Pai iata luni #TSLA a scazut pina la 890$, astfel mi-a activat ordinul Buy Limit, care era programat la pretul de 900$. Astfel, eu am reintrat in relatie cu Tesla, iar astazi pretul este deja de 1000$ per actiune. ))
Totusi, eu as dori ca Tesla sa scada pina la 800$, ca sa-mi activeze si urmatorul ordin in asteptare, pentru ca apoi sa castig mai mult!
Daca in continuare nu va scadea, ci va creste, atunci ma voi gindi sa adaug la pozitie atunci cind pretul va strapunge frumos in sus canalul corectiei, in care ne aflam acum.
Urmarim....

4 ani 2 Răspunde Apreciază

@george

frumoasa intrare!

4 ani 2 Răspunde Apreciază