Divertisment
FTMO FREE CHALLENGE!!!
5% done in 3 trading days - https://trader.ftmo.com/metrix?share=2e4e7420e7b0
- Dupa parerea mea, aceasta e cea mai buna dovada pentru a demonstra ca un trader este profitabil... ✔
| @Strategy1519
imi apare blocherul dat pe facebook de vreo 2 saptamini, ce-i cu el?) 4 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @george
nu inteleg la ce te referi 4 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Strategy1519
reclama sponsorizata :) 4 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @george
pai si normal cauta traderi care sa le aduca bani 30% companiei 70% tie! 4 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
Aceasta companie ofera bani in administrare, daca treceti testul lor. Ofera sume bune. Daca faceti profit, o parte va apartine. 4 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @Andy
4 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| ||||
| @george
deci @Andy ei au conditii Free Trial e 5% target, la cineva se primeste in 10 zile cum spui tu la cineva in 3 zile! Mai departe nu am inteles ce ai dorit sa spui... insa eu am dorit ca tuturor incepatorilor sa se implice in acest challenge fiind ca eu doar prin aceste conditii m-am invatat a respecta money managementul! Acest challenge reprezinta un Mentor foarte bun! Daca consideri ca acest test este unul faik fiindca e trial, iti pot arata in PM si challengiul real cu tot cu diploma; 4 ani • 0 • Editat (4 ani) Răspunde Apreciază |

4 7 comentarii Salvați postarea