Divertisment

@georgeTop 10
4 ani

FTMO FREE CHALLENGE!!!
5% done in 3 trading days - https://trader.ftmo.com/metrix?share=2e4e7420e7b0
- Dupa parerea mea, aceasta e cea mai buna dovada pentru a demonstra ca un trader este profitabil... ✔

4 7 comentarii Salvați postarea

@Strategy1519

imi apare blocherul dat pe facebook de vreo 2 saptamini, ce-i cu el?)

4 ani 0 Răspunde Apreciază

@Strategy1519

@george

nu inteleg la ce te referi

4 ani 1 Răspunde Apreciază

@Strategy1519

@Strategy1519

reclama sponsorizata :)

@Strategy1519

@george

pai si normal cauta traderi care sa le aduca bani 30% companiei 70% tie!

@Strategy1519

@Trading.md

Aceasta companie ofera bani in administrare, daca treceti testul lor. Ofera sume bune. Daca faceti profit, o parte va apartine.

Aici, in Trading Club, sunt cateva persoane care au cont la aceasta companie. Cel putin unul din ei a trecut testul si a primit bani in administrare.

@Andy

din cate stiu la ei e 10 zile poate pentru FCA plus as vrea sa te contrazi can ai minim 1 an la ei si esti constant profitabil atunci da dar 3 zile ...am avut si eu tranzactii unde am riscat 1 % si am facut 5 nu pot zice ca acel trade arata nivelul la care esti la ei daca te duci - 10% gata asta inseamna ca trebuie sa fii un meneger bun de risk....nu vreau sa zic ceva personal despre tn pentruca nu te cunosc dar cand vad asa postari nu inteleg carei sensul si ce vrei sa spui cu asta stiu ca nu te intereseaza parerea mea dar adevarul este ca trebuie sa vorbesti in R-% am mai vazut postari inde arata cati bani sau cu cate loturi idea este ca e important miscare pe aceeasi miscare cineva face
10 dolari cineva 10 k nu o lua personal @george

4 ani 0 Răspunde Apreciază

@Andy

din cate stiu la ei e 10 zile poate pentru FCA plus as vrea sa te contrazi can ai minim 1 an la ei si esti constant profitabil atunci da dar 3 zile ...am avut si eu tranzactii unde am riscat 1 % si am facut 5 nu pot zice ca acel trade arata nivelul la care esti la ei daca te duci - 10% gata asta inseamna ca trebuie sa fii un meneger bun de risk....nu vreau sa zic ceva personal despre tn pentruca nu te cunosc dar cand vad asa postari nu inteleg carei sensul si ce vrei sa spui cu asta stiu ca nu te intereseaza parerea mea dar adevarul este ca trebuie sa vorbesti in R-% am mai vazut postari inde arata cati bani sau cu cate loturi idea este ca e important miscare pe aceeasi miscare cineva face
10 dolari cineva 10 k nu o lua personal @george

@george

deci @Andy ei au conditii Free Trial e 5% target, la cineva se primeste in 10 zile cum spui tu la cineva in 3 zile! Mai departe nu am inteles ce ai dorit sa spui... insa eu am dorit ca tuturor incepatorilor sa se implice in acest challenge fiind ca eu doar prin aceste conditii m-am invatat a respecta money managementul! Acest challenge reprezinta un Mentor foarte bun! Daca consideri ca acest test este unul faik fiindca e trial, iti pot arata in PM si challengiul real cu tot cu diploma;

4 ani 0 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază