Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@Trading.mdTop 10
4 ani

#trading
#forex
#TotalulZilei
#TotalulSaptaminii

Joi am câștigat 530$, dar ieri am dat înapoi 250$.
Minusul de ieri se datorează faptului că am acceptat să fixez un minus frumos la o tranzacție "scăpată" ceva timp în urmă, și după ce a revenit parțial, am decis să o lichidez așa cum este. În trading este important să poți accepta un minus, dacă înțelegi că ai greșit...
Săptămîna oricum a fost profitabilă, cu un total de +450$ profit.
Weekend plăcut la toți!

6 5 comentarii Salvați postarea

@george

cat risti pe un traid?

4 ani 1 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază

@Andy

Chiar azi citeam market wizard si am facut in scrim despre aceasta lectie ))

4 ani 1 Răspunde Apreciază

@Andy

Chiar azi citeam market wizard si am facut in scrim despre aceasta lectie ))

4 ani 0 Răspunde Apreciază

@george

cat risti pe un traid?

@Trading.md

Buna! Per tranzactie pot avea riscuri diferite, depinde de situatie, dar la general eu sunt pentru riscuri mici. Ce-i drept, in ultima perioada ii dau mai agresiv..

4 ani 0 Răspunde Apreciază

@george

cat risti pe un traid?

@Trading.md

... In procente per trade nu pot spune, fiindca eu nu pun SL din start (asa nu se recomanda!). Eu stiu unde trebuie sa inchid si urmaresc, dar cind piata ajunge la locul pentru SL, eu adesea astept sa revina ceva si apoi inchid cu aproape zero. daca nu revine si merge mai mult in minus, atunci voi face combinatii din tranzactii ca sa scot per total zero. de asemenea, tranzactiile care au fost prin minus prea mare, e ok sa le inchid cu circa 20% din minusul care a fost. Tehnica aceasta este riscanta daca nu este studiata bine si practicata bine. In combinatie cu linii si nivele identificate corect, treaba merge!

4 ani 1 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază