Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@AriaStark
4 ani

#XRP
#XLM
#TRADINGmd mulțumesc!)

Bună ziua Comunitatea #TRADINGmd !!!

Mă numesc Aria și doresc să prietenesc cu #Traderi și să acumulez mai multă experiență la acest capitol.
Am văzut postarea acestui #Trader https://club.trading.md/posts/post?pid=1636262084 și am decis și eu să mă împart cu experiența mea din piața #Crypto !
Eu sunt studentă în primul an de facultate și la începutul anului 2021, fiind împlicată într-un proiect, am obținut primul loc la acest concurs, fiind remunerată cu 120$.
Pentru mulți poate vi s-ar părea că e o sumă mică, însă este primul meu ,,salariu'' obținut prin muncă proprie și nu am vrut să fie cheltuită în zadar.
La sugestia unor prieteni, am hotărît să investesc și eu în #Cryptomonede ! Astfel, am apelat la ajutorul domnilor de la TRADING.md . Am discutat cu domnul Ghenadie și am spus sincer că nu dispun de capital adecvat acestor investiții însă imi doresc și eu un Portofoliu investițional cryptovalutar cît de mic dar să am. Spre mirarea și bucuria mea), domnul #Ghenadie mi-a intrat în situația mea și m-a ajutat să îmi creez un cont bancar cu suport de #Crypto la #SwissquoteBank precizînd că aprecierea justă a primului meu ,,salariu'' ar fi o investiție corectă în active cu perspectivă!
Pe 11 Ianuarie curent, am procurat 232 #XRP și 200 #XLM la preț destul de bun)!
Apoi, din cauza epidemiei și cu studiul online, m-am aprofundat în domeniul meu, și de atunci abia acum am văzut ce profit am!!! Deci, întradevăr, cum a spus și domnul #Ghenadie, astfel munca mea depusă de atunci a mai căpătat o valoare corespunzătoare!
Mulțumesc Portalului #TRADINGmd și îndeosebi un sincer mulțumesc domnului #Ghenadie pentru suportul și sfatul investițional profesionist acordat!
La anul îmi voi procura un laptop performant datorită acestor investiții mici)))!
#TRADINGmd - The Best!!!
#Recomand !!!

4 4 comentarii Salvați postarea

@george

Bravoo! Ma bucur pentru experienta ta... eu il mai las pana la nivelul 1.5 :)

4 ani 2 Răspunde Apreciază

@Trading.md

Bravo @AriaStark ! Bravo Domnului Ghenadie! Investitiile necesita multa rabdare, apoi vin si roadele! #xrp il tin si eu. Inca nu pot spune pina la ce nivel... depinde cum va merge graficul...

4 ani 1 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază

@kalean81

xrp, en tf W proiecteaza la zona de 7-8 dolari....de moment. cu cicu major (1) abc la zona de 3 si apoi cu 3 major a zona de 22 de dolar. la moment e 7-8

4 ani 1 Răspunde Apreciază

@kalean81

https://prnt.sc/1yqzlw9

4 ani 1 Răspunde Apreciază