Prognoze, Idei și Analize
Buna,
Ieri deja Ripple a facut miscare buna!! A crescut de la 0.8 la 1.08, astfel a testat nivelul maximului din iunie. Spargerea lui in sus, va deschide drumul spre 1.7$ si apoi 2$ per moneda.
Totusi acum, in regiunea 1-1.1$, avem doua zone de rezistenta: nivelul mentionat si linia trendului descrescator, de aceea putem vedea si o scadere acum...
Insa la perioada mai mica, avem un flag crescator.
Deci, per total, chiar acum, XRP se afla intr-o regiune plina si cu cumparatori si cu vinzatori "tehnici". Vedem cine va castiga...
Eu personal nu vind. Astept sa creasca!!
#Crypto
#XRP/USD
#Ripple
| @CGtrader
de acord! 4 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @Simon
Asi spune ca este cazul sa vedem un pic lucrurile din punct de vedere Fundamental. XRP este oficial companie Japoneza. Pana la acest impuls (1.08), din punct de vedere tehnic era asteptat nivelul de 0.88 - 0.90 $ ca rezistenta! 4 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| @george
Hmm...interesant! Dupa conceptele mele in HTF XRP va creste, prima corectie va fi in jur la 1,4~1,5$ apoi va urma o manipulare a EQH! Targetul va fi 1.8$ cu cea mai mare precizie, iar mai putina 2$! 4 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| @george
4 ani • 2 Răspunde Apreciază |
| ||||
| @Trading.md
da, merge bine, conform planului.. ) 4 ani • 0 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
Merci de prognoze! Cu cat mai multe opinii, cu atit mai usor vom face o conluzie! 4 ani • 1 • Editat (4 ani) Răspunde Apreciază |
| |||
| @george
frumoasa prognoza acum o jumate de an in urma... 👌 4 ani • 1 Răspunde Apreciază |
| |||
| @Trading.md
Merci! A facut atunci mai putin decat asteptam... de aceea nu am fixat atunci. Le astept si pina acum si tot mai adaug la pozitii uneori. Astept deja sa se rascumpere )) 4 ani • 1 Răspunde Apreciază |

10 8 comentarii Salvați postarea