Prognoze, Idei și Analize

@Andy
4 ani

#gbp/usd post market

5 5 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

GBP-ul asta vad ca nu se grabeste sa scada... Saptamina trecuta, la mine era ideea ca din regiunile 1.37-1.38 voi cauta idei de vinzare... asa si am facut... dar toate au fost inchise pe zero...
Pe H4, iari si azi, pretul a fost putin deasupra liniei trendului de rezistenta si parea ca trendul descrescator nu se va mai dezvolta... insa in utimele 2 ore, GBPUSD a mai scazut si mai da sanse la vinzatori...
Eu cred ca voi continua sa caut Sell-uri doar daca va trece sub 1.377 sau voi cauta buy mai sus de 1.3835

4 ani 1 Răspunde Apreciază

@Trading.md

GBP-ul asta vad ca nu se grabeste sa scada... Saptamina trecuta, la mine era ideea ca din regiunile 1.37-1.38 voi cauta idei de vinzare... asa si am facut... dar toate au fost inchise pe zero...
Pe H4, iari si azi, pretul a fost putin deasupra liniei trendului de rezistenta si parea ca trendul descrescator nu se va mai dezvolta... insa in utimele 2 ore, GBPUSD a mai scazut si mai da sanse la vinzatori...
Eu cred ca voi continua sa caut Sell-uri doar daca va trece sub 1.377 sau voi cauta buy mai sus de 1.3835

@Constantin1988

Bună ziua

4 ani 0 Răspunde Apreciază

@Constantin1988

GBPUSD se apropie de 1.4, aveti cumva scenarii posibile pentru perioada urmatoare? Va mulțumesc anticipat!

@Constantin1988

GBPUSD se apropie de 1.4, aveti cumva scenarii posibile pentru perioada urmatoare? Va mulțumesc anticipat!

@Andy

Cred ca singur ai realizat ca 1.40 este un nivel important parerea mea este ca singur trebuie sa ei decizii de ce de ex eu sau trading.md sau o persoana x iti va da un scenariu de ex de buy dar intre tipm se va schimba contextul si el va shorta tu nu ai verificat noutatile sau nu stii ca sa schimbat contextul de exemplu au aparut cumparatori agresivi si la 1.40 a fost un false break (strapungere falsa ) 2 de ce nu trebuie sa ceri analize nimeni nu are un glob de cristal e vorba sati asumi tranzactia daca ai stop sa te adaptezi la conditia petei si sa deschizi pozitie in cealalta directie mereu cautam ca cineva sa ne confirme ca suntem corecti trebuie sa ne detasam de emotii 3 evolutia ta ca trader se va stagna incearca sa investesti in cursuri carti, timp apoi sa testezi si sa evoluezi piata este in continue dezvoltare ritmul ei se schimba de la o zi la alta daca te uiti la grafic sunt momente cand stagneaza si momente cand accelereaza ceea ce tine de analiza daca pe fundamental nu se schimba nimic o sa avem un strapungere peste 1.40 si acolo as astepta o confirmare si este acceptat in timp

@Andy

dupa cum vedem 1.40 a fost un nivel si o zona importanta la 1.4130 avem un DVA de coarter dva -develue value area si o zona 1.41-1.4130