Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate
Salutare
Zilele acestea am avut o situatie interesanta!
Deci eu am deschis o pozitie pe LTC, pe termen mediu (Long pe Futures) cu pretul tinta in zona de 320$ pentru un LTC!
Acum 2 zile, LTC s-a apreciat cu 37% in 15 min!
Cu Levier de x3 pe Futures asta inseamna 100%.
Pozitia mea era cu Levier x6 si deci mie mi-a dat 200% profit!
Insa odata cu mine, a mai deschis un Domn, care saptamina aceasta frecventeaza Cursul nostru Crypto. Aceeasi pozitie pe Long LTC, dar la el cu levier x20 si Marja de sustinere buna (Pret de lichidare 80$ - deci este safe) si imaginati-va ca pentru el, aceasta situatie a generat 500% profit!
Eu personal astept aceasta pozitie sa aduca, in cazul in care pretul ajunge in zona de 320$, aproximativ 750% pe Futures! Insa situatia data a oferit pentru Prietenul meu 500% profit in 2 zile si pentru mine 200%. Din motiv ca, vazand doar crestere pe LTC si pe restul monedelor nu, mi-am dat seama ca e ceva neinregula, si m-am prins de faptul ca LTC e manipulat. Atunci am inchis pozitia cu profit, gandind ca pretul isi va reveni cu siguranta. Asa si a fost, pretul si-a revenit pe traiectoria lui normala, si eu am redeschis o pozitie mai mare de aceasta data.
Deci exista si asa momente pe Trading Futures.
Va rog mult sa fiti atenti, studiati mai intai Futures inainte de a incepe sa tranzactionati!
Va doresc numai bine!
Pe curand!

7 Salvați postarea