Rezultate Obținute și Tranzacţii Efectuate

@SimonTop 10
4 ani

Va salut!
Ieri am inchis pozitiile deschise in momentele in care piata era indecisa, am deschis acest pozitii din motiv ca pretul era tentant. Desigur ca in asa situatie am folosit fara ezitare Stop Loss, in cazul in care corectia continua sa nu merg la lichidare!
Ieri la fel am deschis pozitii noi, mai multe ( diversificat), am deschis pozitii dupa ce eu am vazut confirmare pe piata ( confirmare - dupa modelul meu personal subiectiv ) , deja voi posta rezultatele, pana la moment piata merge in directia potrivita!
https://www.binance.com/en/register?ref=94235221

1 2 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

Bune rezultate! Dar poate trebuia de mai tinut aceste investitii?

4 ani 2 Răspunde Apreciază

@Simon

Acestea sunt pozitii deschise ci nu investitii! Ceea ce prezint eu aici sunt pozitii pe Futures cu Leverage, ceea ce inseamna din start ca folosesc un instrument derivat. Acest instrument derivat este "Combustibilul" pentru investitiile mele pe spot!
P.S: Dupa ce am inchis pozitiile pe Plus, piata si-a luat corectie, ceea ce mi-a dat posibilitate sa intru in pozitii mai bune, la pret mai bun si in zone mai adanci!
Cat de investitii, pe spot, ele nu sunt atinse nici intrun caz. Acolo e HODL , doar acmulare! Futures insa e locul unde incerc sa produc bani!

4 ani 1 Răspunde Apreciază