Prognoze, Idei și Analize

@CGtraderTop 10
4 ani

#BCH
#crypto
#Fibonacci

Bună dimineața!
Mă uit la graficul #BitcoinCash și lumînarea lunii iulie îmi confirmă și pe acest activ că puterea #trend-ului a trecut de partea cumpărătorilor! Low de preț al acestei lumînări, lîngă nivelul puternic de suport 50% după #Fibo, la fel îmi argumentează poziția! Deci, ce spuneți? Suntem în al 2-lea val #Bullish pe #crypto? Păreri!!!

4 2 comentarii Salvați postarea

@Trading.md

Speram ca incepem dezvoltarea lui... caci deja ne este dor de niste profit din cripto!!! 🚀 🚀

4 ani 1 Răspunde Apreciază

@Simon

Domnule, mi se pare ca e cam dur pentru BCH, nu vreau sa par un batranel nefericit, insa BitcoinCash, alaturi de cateva proiecte e posibil sa inceapa naufragiu.
Hai sa lasam un pic graficul, analiza tehnica si grafica, si sa ne concentram pe Fundamental. Daca e sa oferim 5 ore si sa studiem BitcoinCash fundamental o sa intelegem de e unul dintre cele mai riscante active crypto. Eu sper din suflet ca in acest BullRun BCH sa dea macar varful precedent sau/si sa ne arate un spectacol de incheiere. Revenind - daca o sa privit fundamental BCH atrageti atentia la Urmatoarele:
1. De ce a fost creat (scopul si utilitatea lui)
2. Ce oferta are el acum, ce ofera real?
3. Care este perspectiva lui pe 5-10 ani?
4. Capitalizarea lui in raport cu alte active crypto (Raport)
5. Raportati BCH si oferta/utilitatea lui, comparati cu alte active, in principal BTC .

Daca o sa faceti acest lucru cu maxima responsabilitate si dedicatie ve-ti intelege de BCH a ajuns sa fie una din cele mai periculoase active crypto!

4 ani 0 Editat (4 ani) Răspunde Apreciază